HP Pavilion dv6700 - problem
Mam ho asi 3 roky a v posledni dobe se mi z niceho nic stane, ze zcerna obrazovka,po chvili blikne modra popsana bilym textem, udela to nejaky zvuk a pak se to restartuje.
Nevite co by to mohlo byt? diky
Nevite co by to mohlo byt? diky
Super dotaz:mistake
Pri jake cinnosti to udela? Vypni automaticky restart a vyfot tu modrou obrazovku.....
Pri jake cinnosti to udela? Vypni automaticky restart a vyfot tu modrou obrazovku.....
Dela to z niceho nic proste, delam veci na notebooku, napr internet, prace ve wordu , proste normalnim vyuzivani a jak mam vyfotit tu obrazovku modrou, kdyz to dela nekdy za cas a ta obrazovka je tam asi sekundu? Kde se vypina automaticky restart?
Podivej se do c:\windows\minidump jestli tam jsou nejake soubory (prip. je zabal a posli sem na forum). Autorestart vypnes ve Vlastnostech systemu - Upresnit - Spusteni a zotaveni systemu
Nic v te slozce neni. A ten restart tam pisou pri selhani systemu, takze to bude nejakou chybou a kdyz ten restart vypnu, tak to nemuze nejak uskodit?
Co zapnout "zobrazovani skrytych a systemovych souboru"? Samozrejme to nijak uskodit nemuze.
Kdyz tu moznost vypnes, ta modra obrazovka tam zustane a muzes si to precist/vyfotit.....
Kdyz tu moznost vypnes, ta modra obrazovka tam zustane a muzes si to precist/vyfotit.....
sice to neni ta moje modra http://www.google.cz/imgres?imgurl=http://www.hlava.net/gallery/0/c42447e07c3991a694bd487dd11aed45.gif&imgrefurl=http://www.hlava.net/clanek/modra-obrazovka-smrti-poprve-na-windows-xp/&usg=__XXQIOzNN18t-DJYucUFQwVWBI0Y=&h=358&w=460&sz=68&hl=cs&start=0&zoom=1&tbnid=ym0QFOcogAS8VM:&tbnh=161&tbnw=205&ei=54asTaCJLs6CswbK6KG_AQ&prev=/images%3Fq%3Dmodra%2Bobrazovka%26hl%3Dcs%26sa%3DX%26gbv%3D2%26biw%3D1280%26bih%3D642%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=144&vpy=89&dur=1138&hovh=198&hovw=255&tx=184&ty=106&oei=54asTaCJLs6CswbK6KG_AQ&page=1&ndsp=15&ved=1t:429,r:0,s:0
ale je to co to pise az dole na ty technicke informace, ktere mam asi jine tam
ale je to co to pise az dole na ty technicke informace, ktere mam asi jine tam
[quote=peblo10]az dole na ty technicke informace, ktere mam asi jine tam[/quote]
Takze je to STOP 0x0000000A? Ovladac nebo virus je zminovan nejcasteji.
Takze je to STOP 0x0000000A? Ovladac nebo virus je zminovan nejcasteji.
Ja nvm jake to tam mam :/.Virus je mozny,ale projizdel jsem pocitac a nic mi nenasel ani nod a ani ruzne programy na spamy, malware... A ovladac by to mohl byt treba zastaraly od grafiky?
No, vidím, že konkrétními a použitelnými informacemi se to tu od tazatele přímo hemží...
Osobně mám dva tipy: buď je nějaký problém s nestabilním ovladačem, nebo může být vadná paměť RAM. A nebo milion jiných možností ;-).
Osobně bych nejdřív prověřil SW problémy - tzn. ony viry apod., pak se eventuelně zaměřit na HW (vyndat jeden kus RAM, zkusit nabootovat z Linux Live CD, provést nějaké zátěžové testy - začal bych s RAM...).
Osobně mám dva tipy: buď je nějaký problém s nestabilním ovladačem, nebo může být vadná paměť RAM. A nebo milion jiných možností ;-).
Osobně bych nejdřív prověřil SW problémy - tzn. ony viry apod., pak se eventuelně zaměřit na HW (vyndat jeden kus RAM, zkusit nabootovat z Linux Live CD, provést nějaké zátěžové testy - začal bych s RAM...).