výmena Gainward NGX9600GT GS ...za ...?
Zdravím,
chcel by som vymenit v mojom pc grafickú kartu. Výkonovo nová by mala byť na hranie hier a na menej častú ale predsa konverziu videa. Celkom sa mi pozdava SAPPHIRE HD 6850. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Doteraz som však nikdy nemal AMD/ATI grafickú kartu, preto moja otázka.... Ako je to s výkonom oproti grafickým kartám od Nvidie ? Pojde na mojej základnej doske korektne ? Na základnej dokske mám napísane CrossFireX, co je teda technologia od ATI/AMD.
Alebo mi viete doporučiť nejakú GK Nvidia? ...aby mala, DVI,HDMI, Armor, 256bit,1GB, len do vysky ceny tej HD6850tky
momentálne fungujem na tomto HW:
MB:Gigabyte P55A-UD3
CPU:Core i5-750 & NOCTUA NH-C12P SE14
RAM:2x2GB A-Data DDR3 1600+
VGA:Gainward NGX9600GT GS 1GB VRAM
HDD:2xWDC 5000AAKS, 1xWD10EALS, 1xWD6402AAEX
DVD:Samsung SH-S223L
PSU:CORSAIR TX750
CASE:CoolerMaster Cosmos
LCD:Samsung BX2350
chcel by som vymenit v mojom pc grafickú kartu. Výkonovo nová by mala byť na hranie hier a na menej častú ale predsa konverziu videa. Celkom sa mi pozdava SAPPHIRE HD 6850. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Doteraz som však nikdy nemal AMD/ATI grafickú kartu, preto moja otázka.... Ako je to s výkonom oproti grafickým kartám od Nvidie ? Pojde na mojej základnej doske korektne ? Na základnej dokske mám napísane CrossFireX, co je teda technologia od ATI/AMD.
Alebo mi viete doporučiť nejakú GK Nvidia? ...aby mala, DVI,HDMI, Armor, 256bit,1GB, len do vysky ceny tej HD6850tky
momentálne fungujem na tomto HW:
MB:Gigabyte P55A-UD3
CPU:Core i5-750 & NOCTUA NH-C12P SE14
RAM:2x2GB A-Data DDR3 1600+
VGA:Gainward NGX9600GT GS 1GB VRAM
HDD:2xWDC 5000AAKS, 1xWD10EALS, 1xWD6402AAEX
DVD:Samsung SH-S223L
PSU:CORSAIR TX750
CASE:CoolerMaster Cosmos
LCD:Samsung BX2350
tak ako som si popozeral tie testy tak vykonovo je to tak ze +/- rovnako tie dve karty, uz len aku znacku vybrat ?
zatial sa priklanam k tejto
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[quote=hihinko;449670]tak ako som si popozeral tie testy tak vykonovo je to tak ze +/- rovnako tie dve karty, uz len aku znacku vybrat ?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/quote]
Trošku dražší, přetaktovaná už z výroby. Hlučnost nevím, chladič vypadá celkem obyčejně. Za tu cenu celkově nic moc. Přetaktování si uděláš doma zadarmo a ten Hawk co navrhuje athens bude určitě i tišší/chladnější. Za míň peněz.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/quote]
Trošku dražší, přetaktovaná už z výroby. Hlučnost nevím, chladič vypadá celkem obyčejně. Za tu cenu celkově nic moc. Přetaktování si uděláš doma zadarmo a ten Hawk co navrhuje athens bude určitě i tišší/chladnější. Za míň peněz.