Zdravim, potreboval by som poradit nejaky adsl2 modem namiesto spominanej tendy, ktora sa akosi uz nechce pripojit z nicoho nic, na alze som toho moc nenasiel a ked uz, tak to ma slabsiu wifi antenu ako tato tenda a tu by som skor bral silnejsiu, ked uz mam kupit novy modem, pravdepodobne dam aj tuto tendu reklamovat, lenze zase byt par tyzdnov bez netu sa mi veru nechce, pozeral som po tomto, len tie anteny mi pridu dost slabe - 3dbi oproti tej tende, ktora mala 5dbi a aj to mi prislo slabsie, dik za nejake rady.
http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=&content=spe&pmodel=TD%2DW8960N
http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=&content=spe&pmodel=TD%2DW8960N
jestli je to docasny, tak porid nekde v bazaru Zyxela.
A anten na TP-Linku se neboj, jsou uplne stejny jako ty na Tende, akorat v Tende se neboji lhat o jejich parametrech.
A anten na TP-Linku se neboj, jsou uplne stejny jako ty na Tende, akorat v Tende se neboji lhat o jejich parametrech.
Tak som nakoniec objednal linksys WAG120N, povodne som myslel ze nema wifi,ale nakoniec som zistil,ze ma integrovane anteny takze v pohode:)
co je sialene?:confused:
no tak modem je uz doma a zapojeny a vsetko slape jak ma, len ma nakoniec este slabsie anteny ako ta tenda:mistake, na dvore uz signal prakticky nechytam, s tendou to slo, ale paci sa mi ten pribaleny software - network magic, ma niektore celkom uzitocne funkcie, takze zatial je vsetko ok.
Inak cisco linksys je s tych kvalitnejsich modemov, alebo sa pletiem? teraz neviem preco som si to vlastne pri kupe myslel:notsure
no tak modem je uz doma a zapojeny a vsetko slape jak ma, len ma nakoniec este slabsie anteny ako ta tenda:mistake, na dvore uz signal prakticky nechytam, s tendou to slo, ale paci sa mi ten pribaleny software - network magic, ma niektore celkom uzitocne funkcie, takze zatial je vsetko ok.
Inak cisco linksys je s tych kvalitnejsich modemov, alebo sa pletiem? teraz neviem preco som si to vlastne pri kupe myslel:notsure
No prave ze mas v podpisu tohle prislovi a udelas takovyhle unahleny rozhodnuti.
CISCO = profesionalni a kvalitni, ale cisco linksys je skoro cista Cina kterou jen koupili a pridali svou znacku k nazvu. Takze si za hodne penez koupil stredne dobre zarizeni, uz sis vsim i toho dosahu, a to musis mit stesti na dobrej kus.
CISCO = profesionalni a kvalitni, ale cisco linksys je skoro cista Cina kterou jen koupili a pridali svou znacku k nazvu. Takze si za hodne penez koupil stredne dobre zarizeni, uz sis vsim i toho dosahu, a to musis mit stesti na dobrej kus.
unahlene bolo preto,ze som potreboval co najrychlejsie mat pripojenie do netu, bez neho som strateny a kedze som niekde cital, ze cisco je kvalita, tak som to bral akoze linksys je nieco ako modelove oznacenie, tie anteny su naozaj slabsie ako na tende, ale zatial je to v poriadku, no tak toto som nevedel, myslel som, ze ak je tam raz cisco, tak zato ta spolocnost ruci:confused:
a ten podpis, je skor taky paradox, porekadlo je - dva krat meraj a raz rez, a ja tam mam - dva krat rez a raz meraj:)
a ten podpis, je skor taky paradox, porekadlo je - dva krat meraj a raz rez, a ja tam mam - dva krat rez a raz meraj:)