Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Thinkpad x120e

kamtar (3)|15.6.2011 16:34
Chtěl bych se zeptat zda někdo neví jak to vypadá s tímhle thinkpadem co jsem se díval tak je v prodeji už někdy od března ale že by ho šlo někde zakoupit už ani v Lenovu ho dočasně nemají a co teprve distribuce do čr?
A při této příležitosti bych se chtěl zeptat jestli by jste mi nenavrhly nějakou alternativu.
Cena do 10k jelikož to chci do školy tak by to mělo byt menší a hodně dobrou výdrž neboť ty ignoranti nám zakázali používat elektriku :D Výkon by nebyl taky na školu občas si zahrát nějakou starší hru či si něco vymodelovat (myslím jenom pro zábavu žádný profesionální tvoření )
wizaard (913)|16.6.2011 09:17
ThinkPad X120e se v ČR nebude aktivně prodávat, bylo rozhodnuto, že to není SMB produkt, k dispozici je jen na přímou objednávku u Lenova za brutální cenu. Ale místo něj se tu něco objeví, to je jisté (nějaký ThinkPad Edge v 11").

Ale je docela zvláštní očekávat od 11" minibooku nějaký závratný výkon - na to zase pozor. To nejlepší, co se dá sehnat, bude buď AMD APU, případně Atom + ION2.
kamtar (3)|17.6.2011 20:11
Mno nad 11" Edge jsem přemýšlel ale nelíbí se mi to lesklé provedení co jsem četl tak se to hned poškrábe a upaple.

Žádný závratný výkon neočekávám jenom aby to nebylo něco ve stylu těch levných acerovských éček
wizaard (913)|19.6.2011 11:41
Ano, současný lesklý Edge v tomhle směru skutečně není nic extra, pokud nechceš minibook s lesklým víkem a displejem. Ale jak jsem psal - určitě se něco, co X120e nahraní, objeví.