Problém s in stalací ovladačů na HD4770
Ahoj všem,
mám problém s instalací ovladačů na grafice Asus HD4770 PCIex.
Po instalaci Win7 ultimate 64bit CZ je vše OK se základními ovladači od Microsoftu.Ty ale bohužel nepodporují 3D aplikace (hry).
Takže jsem zkoušel instalovat catalyst balíky od starších (9.12) až po nejnovější (11.6) včetně hotfix pro 11.5, ale u všech těhle ovladačů mi zobrazuje spousty artefaktů na monitoru i na všech ostatních výstupech (analog,digital,HDMI).
Jelikož u origo ovladačů Win7 to nedělá problémy, řekl bych že nebude vada v hardwaru, ale netuším jakou verzi těch ovladačů instalovat:(
Ještě zkouším odinstalovat dotnet a stáhl jsem nejnovější verzi directx 10.
Máte někdo tušení kde je problém?
Konfigurace PC:
AMD X2 4600+ 64bit, Asus M3A78, 4x1Gb apacer 800MHz, Samsung SATA 750GB, ACUTAKE 650W Darkpower PRO.
mám problém s instalací ovladačů na grafice Asus HD4770 PCIex.
Po instalaci Win7 ultimate 64bit CZ je vše OK se základními ovladači od Microsoftu.Ty ale bohužel nepodporují 3D aplikace (hry).
Takže jsem zkoušel instalovat catalyst balíky od starších (9.12) až po nejnovější (11.6) včetně hotfix pro 11.5, ale u všech těhle ovladačů mi zobrazuje spousty artefaktů na monitoru i na všech ostatních výstupech (analog,digital,HDMI).
Jelikož u origo ovladačů Win7 to nedělá problémy, řekl bych že nebude vada v hardwaru, ale netuším jakou verzi těch ovladačů instalovat:(
Ještě zkouším odinstalovat dotnet a stáhl jsem nejnovější verzi directx 10.
Máte někdo tušení kde je problém?
Konfigurace PC:
AMD X2 4600+ 64bit, Asus M3A78, 4x1Gb apacer 800MHz, Samsung SATA 750GB, ACUTAKE 650W Darkpower PRO.
Odebral jsi nejdřív ovladače mrkvosoftu? Instaluješ 64bit verzi ovladačů? Odeber MS ovladače a nedovol mu nainstalovat zase jeho. Pokud tomu nezabráníš, tak přes Správce zařízení aktualizuj taky ovladače a ruční cestou mu řekni, kde si je má vzít.
Pro odstranění ovladačů použij program Driver Sweeper a poté použij CCleaner, který odebere zbytek.