Samsung 1,5tb hdd/ hd153wi
Zdravím.
Potřeboval bych poradit: myslíte, že tuto PC sestavu(viz. níže) bude spomalovat disk s otáčkami pouze 5400ot/min. Příjde mi divné, že je dosazen do relativně dobrého PC, když standart je u 3,5" HDD už dlouho 7200.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Předem díky za odpověd. Lukas P.
Potřeboval bych poradit: myslíte, že tuto PC sestavu(viz. níže) bude spomalovat disk s otáčkami pouze 5400ot/min. Příjde mi divné, že je dosazen do relativně dobrého PC, když standart je u 3,5" HDD už dlouho 7200.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Předem díky za odpověd. Lukas P.
[quote=kevin00;458512]Ona celkově sestava není ideálně postavena.[/quote]
Já opravdu nenávidím hotové sestavy, jenže známý by rád už něco hotového s kompletní zárukou. Koukal jsem a za nějakou rozumnou cenu se na internetu nic rozumného nenabízí, nevíte o nečem co by zvládlo stříhání HD videa a mělo ještě nějakou dobu solidní výkon?
Já opravdu nenávidím hotové sestavy, jenže známý by rád už něco hotového s kompletní zárukou. Koukal jsem a za nějakou rozumnou cenu se na internetu nic rozumného nenabízí, nevíte o nečem co by zvládlo stříhání HD videa a mělo ještě nějakou dobu solidní výkon?
A co koupit komponenty v obchodu a zároveň si je tam nechat sestavit. Sestava přijde k zákazníkovi již sestavená, stačí jen připojit a spustit :cool:
A jak je to v takovém případě se zárukou? Když se něco pokazí můžu jim tam poslat celý PC nebo musím zjistit, co je vadné a poslat pouze tu část?
Myslím, že stačí jen poslat vadnou komponentu ... pro 100 % informovanost je nejlepší poslat email na technickou podporu daného obchodu :)