Chtěl bych jestli byste neměli nějakej návod jak tento router mám nastavit, když mám jeden stolní počítač a 2 notebooky. Jak bych to měl nastavit jestli nějakým sédečkem nebo nějakej způsob sem na počítače dobrý, ale tohle je už nad moje síly.
pro představu je to tento [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Děkuji za odpovědi.
pro představu je to tento [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Děkuji za odpovědi.
[quote=VratkaCZ]sem na počítače dobrý[/quote]
Asi ne dost ;)
Obecne se VSE konfiguruje ve webovem rozhrani routeru. Navod k nemu mas?
Pocitac pripojis kabelem, zapnes DHCP klienta, nastavis router. A notebooky pak budes mit taky kabelem, nebot nema WiFi.
// sedecko muzes pouzit taky
[code]TD-8840 not only use html (web mode through Ethernet port) to configure the MODEM but also use external utility software, too.[/code]
Asi ne dost ;)
Pocitac pripojis kabelem, zapnes DHCP klienta, nastavis router. A notebooky pak budes mit taky kabelem, nebot nema WiFi.
[code]TD-8840 not only use html (web mode through Ethernet port) to configure the MODEM but also use external utility software, too.[/code]
[quote=zsdx;458708]Asi ne dost ;)
[code]TD-8840 not only use html (web mode through Ethernet port) to configure the MODEM but also use external utility software, too.[/code][/quote]
Ok díky a na té stránce cos poslal mám stáhnout co? :D já na routery až tak dobrej nejsem.
[code]TD-8840 not only use html (web mode through Ethernet port) to configure the MODEM but also use external utility software, too.[/code][/quote]
Ok díky a na té stránce cos poslal mám stáhnout co? :D já na routery až tak dobrej nejsem.
[quote=VratkaCZ;458712]Ok díky a na té stránce cos poslal mám stáhnout co?[/quote]
http://www.tp-link.com/support/toDownload.asp?url=%2Fenglish%2Fsoft%2F2009831160731%2Epdf
http://www.tp-link.com/support/toDownload.asp?url=%2Fenglish%2Fsoft%2F2009831160731%2Epdf