[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Prosím o radu který z nich si vybrat když je můžu mít za stejnou cenu ?
Prosím o radu který z nich si vybrat když je můžu mít za stejnou cenu ?
Deska tahle http://www.nabizim-vse.cz/OEM/mbas3710-asus-p5n-t-deluxe-s.775-pci-e-nf780i-sata-3gb-s6-ddr2-atx.asp?jzz=CZK A místa je celkem dost ale potom se mě tam nevlezou ram s vysokyma chladičema.
Tady nejde ani tak o místo jako spíš o airflow. NH-C12P potřebuje pořádnej odtah, ideálně kromě zadního i horním ventilátorem.
Pro NH-C12P třeba takhle. Vzadu 140 mm, nahoře 200 mm. To je pro ni optimální.
Té tvojí desce by ofuk shora prospěl, ale pokud řádnej nezajistíš odvod teplýho vzduchu, tak teploty nebudou dobrý.
Té tvojí desce by ofuk shora prospěl, ale pokud řádnej nezajistíš odvod teplýho vzduchu, tak teploty nebudou dobrý.
Nebolo by lepšie, ak by si uviedol, akú bedňu máš? ....
Tie vysoké ramky už máš, alebo sa iba chystášna nákup?
Tie vysoké ramky už máš, alebo sa iba chystášna nákup?
Paměti budu mít tyhle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Bednu mám tuhle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
A kdybi to byla tahle noctua [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Bednu mám už dlouho ted bych vybíral jinak.
Bednu mám tuhle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
A kdybi to byla tahle noctua [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Bednu mám už dlouho ted bych vybíral jinak.
Plánuješ nějaké větší OC ? Jaký je procesor ? Já bych doporučil [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Procesor intel core 2 quad Q 8300 2,5 GHZ Dá se říct že už mám tento chladič za polovinu ceny [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
A chtěl bych taktovat procesor ramky i grafiku.
A chtěl bych taktovat procesor ramky i grafiku.
Jinak se ted rozhoduju mezi těmato deskama jestli bych mohl poprosit o radu.
Asus P5N-T Deluxe
Asus P5N-T Deluxe
Tu U9B klidně vezmi, není to špatnej chladič.
Na P5KC zapomeň, slabý napájení.
P5N-T Deluxe tedy taky není zrovna OCerská deska... //A bacha, na starších kouskách nešlo taktovat prakticky vůbec, musel bys narazit na novější revizi.
Na P5KC zapomeň, slabý napájení.
P5N-T Deluxe tedy taky není zrovna OCerská deska... //A bacha, na starších kouskách nešlo taktovat prakticky vůbec, musel bys narazit na novější revizi.
[quote=meeee;460658]Tu U9B klidně vezmi, není to špatnej chladič.
[/quote]
Možno by tam vliezlo aj niečo väčšie (mugen, ninja):notsure ...len je potrebné zmerať, koľko miesta je od dosky k bočnici, resp. k tomu ventilátoru
[/quote]
Možno by tam vliezlo aj niečo väčšie (mugen, ninja):notsure ...len je potrebné zmerať, koľko miesta je od dosky k bočnici, resp. k tomu ventilátoru
Ešte k tej doske, taktovať sa dá v pohode, nič svetoborné ale dá sa, jedna z tých lepších z tej doby, napokon je to nForce :thumb http://www.overclock3d.net/reviews/cpu_mainboard/asus_p5n-t_deluxe_780i_motherboard/1
Ano,i přes nepřízen nforce zde taky bych doporučil radši tu na OC.Jak známo na nforce by mělo jít měnit FSB nezávisle na ram(očemž si na intel čipsetu můžeme nechat zdát),tudiž ani není potřeba extra OC paměti
[quote=DAWE..CZ;460827]Za 1400 kč tak nevim. Co ty na to ?[/quote]
To je dost,i na aukru se dá sehnat dobrá za méně
To je dost,i na aukru se dá sehnat dobrá za méně
Ted borec inzeruje ASUS STRIKER EXTREME za 1300 kč ale nereaguje na mail.
S tou P5N-t šel na 1200 s pošt.
S tou P5N-t šel na 1200 s pošt.
[quote=DAWE..CZ;461039]Ted borec inzeruje ASUS STRIKER EXTREME za 1300 kč ale nereaguje na mail.
S tou P5N-t šel na 1200 s pošt.[/quote]
Nevim jestli využiješ desku Striker,na to tvé oc by postačila ta p5n-t.I 1200,- je dost,kdybych ji chtěl já tak 1000,- max včetně pošty.Musíš brát to že platforma na 775 je mrtvá.Dávat xx set za cca 4 roky starou desku....Nevim no,jsou to tvý prachy
S tou P5N-t šel na 1200 s pošt.[/quote]
Nevim jestli využiješ desku Striker,na to tvé oc by postačila ta p5n-t.I 1200,- je dost,kdybych ji chtěl já tak 1000,- max včetně pošty.Musíš brát to že platforma na 775 je mrtvá.Dávat xx set za cca 4 roky starou desku....Nevim no,jsou to tvý prachy