Nova baterie do NTB - acer aspire 5530
Zdravim,
potreboval bych vymenit baterku v NTB acer aspire 5530. Puvodni je 6 clanku, kapacita 4400mHA a ma 10.8V.
Podle cisla sem si nasel stejnou baterku se stejnou kapacitou, ale ma 11.1V.
Zajima me jestli je to problem.
Diky za odpovedi
potreboval bych vymenit baterku v NTB acer aspire 5530. Puvodni je 6 clanku, kapacita 4400mHA a ma 10.8V.
Podle cisla sem si nasel stejnou baterku se stejnou kapacitou, ale ma 11.1V.
Zajima me jestli je to problem.
Diky za odpovedi
Ty, které jsem našel, měly 4400, nebo 5200 mAh, 10,8 V = 47,5-56 Wh. Viděl jsem i nějaké údajně kompatibilní s 14 V (a jinými hodnotami), ale bateriím moc nerozumím, takže musí poradit někdo další. Osobně bych vybíral se stejnou voltáží.
Viděl jsem taky 10,8V s 5200 mAh...a to jak neorig., tak orig. a rozdíl v ceně nebyl skoro žádný. Osobně bych bral orig. (i když je to Sanyo, takže žádný zázrak nejspíš) a s co nejpřesnějšími parametry (tím myslím voltáž....takže 10,8V)...nehledal jsem podle čísla baterky ale podle čísla notebooku...
S trochou zrucnosti by stacilo otevrit starou a vymenit jen ty clanky a vyslo by to to o dost levneji.
no on je to NTB pritelkyne a je v americe... baterku si chce koupit na amazonu... kdyz na to koukam tak to najde hodne baterek a vsechny maj stejnej tvar tak snad do toho bude normal pasovat a fungovat...