Neznámá grafická karta
Dobrý den,
v práci jsem přeinstaloval počítač a nemůžu nainstalovat ovladače k grafické kartě, protože je na ní stržený štítek. Určitě je od Nvidia, ale na oficiálních stránkách jsem ji nikde nenašel.
Předem děkuji za odpověď.
v práci jsem přeinstaloval počítač a nemůžu nainstalovat ovladače k grafické kartě, protože je na ní stržený štítek. Určitě je od Nvidia, ale na oficiálních stránkách jsem ji nikde nenašel.
Předem děkuji za odpověď.
Stačí na chvilku použít google a karta je tu LeadTek nVidia GeForce FX5200
Tedy doufám že je to ona :notsure
// kuwa pozdě
Tedy doufám že je to ona :notsure
// kuwa pozdě
inak neni toto zrovna ta karta co sa nvidii moc nepodarila a bola priserne hlucna a nic moc vykonu? aj ked tato je pasiv no:notsure
[quote=Noedar;463027]inak neni toto zrovna ta karta co sa nvidii moc nepodarila a bola priserne hlucna a nic moc vykonu? aj ked tato je pasiv no:notsure[/quote]
Bola to FX ale tuším FX 5700 alebo nejak tak, FX5200 bola z tejto série asi nejlepšia (čítaj najpodarenejšia) práveže :thumb
Bola to FX ale tuším FX 5700 alebo nejak tak, FX5200 bola z tejto série asi nejlepšia (čítaj najpodarenejšia) práveže :thumb
[quote=16cmfan;463029]Bola to FX ale tuším FX 5700 alebo nejak tak, FX5200 bola z tejto série asi nejlepšia (čítaj najpodarenejšia) práveže :thumb[/quote]
Podle mě byla nejpodařenější FX 5900XT. Slušná cena a výkon jen o málo nižší, než tehdejší highend.
Podle mě byla nejpodařenější FX 5900XT. Slušná cena a výkon jen o málo nižší, než tehdejší highend.
[quote=r34ktor;463038]Podle mě byla nejpodařenější FX 5900XT. Slušná cena a výkon jen o málo nižší, než tehdejší highend.[/quote]
Tjn, ale v nižšom mainstreame viedla ona, a potom sa kupovali staršie ale vynikajúce FX 4200Ti :thumb
Tjn, ale v nižšom mainstreame viedla ona, a potom sa kupovali staršie ale vynikajúce FX 4200Ti :thumb
[quote=16cmfan;463041]Tjn, ale v nižšom mainstreame viedla ona, a potom sa kupovali staršie ale vynikajúce FX 4200Ti :thumb[/quote]
GeForce4 Ti4200 do řady FX vůbec nepatří. Jde o čip předchozí generace.
GeForce4 Ti4200 do řady FX vůbec nepatří. Jde o čip předchozí generace.
[quote=r34ktor;463051]GeForce4 Ti4200 do řady FX vůbec nepatří. Jde o čip předchozí generace.[/quote]
Nj, už mi snehulí v hlave :D
Nj, už mi snehulí v hlave :D