Kompatibilita Asus ENGTX460 DirectCU/2DI/1GD5, PCI-E s Gigabyte EP45-DS3P
Dobrý den
Potřeboval bych zjistit, zda je moje základní deska Gigabyte EP45-DS3P Kompatibilní s grafickou kartou [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] Zarazila mě totiž věta: !!!!!!!Karta je určena pro nové rozhraní PCI-Express 2.0 x16. !!!!!!!.Jako přílohu posílám informace o mé základní desce zjištěné pomocí programu CPU-Z, napište prosím co nejdřív, dokud je ta karta ještě za výhodnou cenu :)
Děkuji
Martin Ševčík
Potřeboval bych zjistit, zda je moje základní deska Gigabyte EP45-DS3P Kompatibilní s grafickou kartou [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] Zarazila mě totiž věta: !!!!!!!Karta je určena pro nové rozhraní PCI-Express 2.0 x16. !!!!!!!.Jako přílohu posílám informace o mé základní desce zjištěné pomocí programu CPU-Z, napište prosím co nejdřív, dokud je ta karta ještě za výhodnou cenu :)
Děkuji
Martin Ševčík
[quote=lavjoy;463114]Na intel čipsetech by neměla mít problém žádná karta.[/quote]
Čistý alibismus. Na bezesné noci doporučuji toto vlákno.
Čistý alibismus. Na bezesné noci doporučuji toto vlákno.
[quote=r34ktor;463132]Čistý alibismus. Na bezesné noci doporučuji toto vlákno.[/quote]
Takže by bylo lepší sehnat radši jinou kartu?
Takže by bylo lepší sehnat radši jinou kartu?
Zdroj mám FSP Blue storm II 500W, spíš mě vyděsilo to vlákno.Mám to brát vážně nebo na to nemám brát ohledy?
Keby si mal brať ohľad na všetko, tak by si nemohol kúpiť žiadnu PC komponentu. Každá sa môže pokaziť:stupid
reaktor to myslel trošku inak.
reaktor to myslel trošku inak.
[quote=sewa;463151]Zdroj mám FSP Blue storm II 500W, spíš mě vyděsilo to vlákno.Mám to brát vážně nebo na to nemám brát ohledy?[/quote]
Nikdy nelze postihnout všechny aspekty. Z vlastní zkušenosti vím, že mimo použitého čipu záleží i na dalších věcech (BIOS, návrh karty, použité součástky, chladič atd.). Pokud chceš mít jistou, objednej kartu přes internet, aby jsi měl v případě problémů možnost vrácení.
Nikdy nelze postihnout všechny aspekty. Z vlastní zkušenosti vím, že mimo použitého čipu záleží i na dalších věcech (BIOS, návrh karty, použité součástky, chladič atd.). Pokud chceš mít jistou, objednej kartu přes internet, aby jsi měl v případě problémů možnost vrácení.