mezinarodni okenko
[quote=mech13]jak tak procitam forum, tak tady je nejeden slovak... tak tedy odkud jste?[/quote]morava :cool:
[quote=mech13]pro nekeho teda: zkama si?:)
ja tektez:cool:[/quote]to mám v profilu
[QUOTE=Smeli] Bydlím v lesích okolo Ostravy...:D[/QUOTE] :D lol
ja tektez:cool:[/quote]to mám v profilu
[QUOTE=Smeli] Bydlím v lesích okolo Ostravy...:D[/QUOTE] :D lol
bydlaju v městě jehož jedna půlka je na Moravě a druhá půlka ve Slezsku
anketní podotázka...které to je?
anketní podotázka...které to je?
[QUOTE=Renus]bydlaju v městě jehož jedna půlka je na Moravě a druhá půlka ve Slezsku
anketní podotázka...které to je?[/QUOTE]
OVA???
anketní podotázka...které to je?[/QUOTE]
OVA???
[quote=Renus]bydlaju v městě jehož jedna půlka je na Moravě a druhá půlka ve Slezsku
anketní podotázka...které to je?[/quote]hranice? :confused:
anketní podotázka...které to je?[/quote]hranice? :confused:
[QUOTE=Limoto]ta je celá ve slezsku, to bude něco malýho[/QUOTE]
Kdybys dával pozor při hodinách vlastivědy (:D ) věděl bys, že hranice moravy a slezska prochází Ostravou
Kdybys dával pozor při hodinách vlastivědy (:D ) věděl bys, že hranice moravy a slezska prochází Ostravou
[QUOTE=Smeli]Kdybys dával pozor při hodinách vlastivědy (:D ) věděl bys, že hranice moravy a slezska prochází Ostravou[/QUOTE]
nejen Ostravou,ale i jiné město dělí a to dokonce mnohem výrazněji:)
nejen Ostravou,ale i jiné město dělí a to dokonce mnohem výrazněji:)
[quote=Smeli]Kdybys dával pozor při hodinách vlastivědy (:D ) věděl bys, že hranice moravy a slezska prochází Ostravou[/quote]:mad: já su vůl
tak i já přileju do mlýna. Sic to mám v profilu, ale pocházím z Mostu, ale teď jsem v Německu v menším městě Wernigerode...
[QUOTE=Renus]nejen Ostravou,ale i jiné město dělí a to dokonce mnohem výrazněji:)[/QUOTE]
Fulnek, Studénka, Frýdek - Místek (to typuju) a Frýdlant a samo Ostrava - to jsou města které protíná hranice M/S
Fulnek, Studénka, Frýdek - Místek (to typuju) a Frýdlant a samo Ostrava - to jsou města které protíná hranice M/S
[QUOTE=Smeli]Fulnek, Studénka, Frýdek - Místek (to typuju) a Frýdlant a samo Ostrava - to jsou města které protíná hranice M/S[/QUOTE]
jasně že Frýdek-Místek
jasně že Frýdek-Místek
Jsem z Moravy a k Radegastu to mám, coby kamenem dohodil:).
EDIT: Sry, ale asi jsem kliknul omylem na Čechy.
EDIT: Sry, ale asi jsem kliknul omylem na Čechy.
tak anketa vypada, ze je tu kosek vic cechu, ale vseci nevetsi diskuteri so z moravy/slezka:)
a nad sto prispevku je to morava/slezko + eraser (predpokladam slovensko)
(jenom Pavel Kovac nema uvedeno...)
EDIT:
to Limoto: to ses uz pomatl ne? zlin a slezko? to je jak kdys rval P4 do socketu7:)
a nad sto prispevku je to morava/slezko + eraser (predpokladam slovensko)
(jenom Pavel Kovac nema uvedeno...)
EDIT:
to Limoto: to ses uz pomatl ne? zlin a slezko? to je jak kdys rval P4 do socketu7:)
[QUOTE=Architect]EDIT: Sry, ale asi jsem kliknul omylem na Čechy.[/QUOTE]
taky... :|
jinak Brno teda...
taky... :|
jinak Brno teda...
No já su z moravy. Znojmo konkrétně.
Jste-li někdo se Znojma a okolí a rádi jezdíte na motorce, pak navštivte
http://www.motoshop57.cz nebo http://www.motoracing.cz neznám lepší požitek, jak se pěkně v létě projet na mašince. :)
Jste-li někdo se Znojma a okolí a rádi jezdíte na motorce, pak navštivte
http://www.motoshop57.cz nebo http://www.motoracing.cz neznám lepší požitek, jak se pěkně v létě projet na mašince. :)
Pochazim ze stredni Moravy, toho casu uz ale pobyvam cca 4 roky v Praze, predtim zase 4 roky v Opave :o
Já bydlím doma:confused:
EDIT: To jest v Trutnově:D. A kdo neví kde to je.... tak asi 50km severně od HK:) .
EDIT2:
[quote=mech13]
to Limoto: to ses uz pomatl ne? zlin a slezko? to je jak kdys rval P4 do socketu7:)[/quote]
Úplně živě jsem si to představil a docela mě zamrazilo... Asi to vyzkouším, mám na půdě oboje:D
EDIT: To jest v Trutnově:D. A kdo neví kde to je.... tak asi 50km severně od HK:) .
EDIT2:
[quote=mech13]
to Limoto: to ses uz pomatl ne? zlin a slezko? to je jak kdys rval P4 do socketu7:)[/quote]
Úplně živě jsem si to představil a docela mě zamrazilo... Asi to vyzkouším, mám na půdě oboje:D
[QUOTE=boboco]Úplně živě jsem si to představil a docela mě zamrazilo... Asi to vyzkouším, mám na půdě oboje:D[/QUOTE]
zdokumentuj a dej vedet o vysledku:D
zdokumentuj a dej vedet o vysledku:D
[quote=mech13]zdokumentuj a dej vedet o vysledku:D[/quote]
Ta P4 je usmažená, proto je na půdě, ale ta deska pro Socket7 je jako nová, nebylo by lepší ji střelit tady na bazaru:confused: :eek: :D
Ta P4 je usmažená, proto je na půdě, ale ta deska pro Socket7 je jako nová, nebylo by lepší ji střelit tady na bazaru:confused: :eek: :D
[QUOTE=boboco]Ta P4 je usmažená, proto je na půdě, ale ta deska pro Socket7 je jako nová, nebylo by lepší ji střelit tady na bazaru:confused: :eek: :D[/QUOTE]
to by nebyl zas tak spatne napad. jak se tak divam, kolik lidi chcou za acery s celeronama tak bys z toho mohl aspon petikilo vyrazit:cool:
to by nebyl zas tak spatne napad. jak se tak divam, kolik lidi chcou za acery s celeronama tak bys z toho mohl aspon petikilo vyrazit:cool:
[quote=mech13]to by nebyl zas tak spatne napad. jak se tak divam, kolik lidi chcou za acery s celeronama tak bys z toho mohl aspon petikilo vyrazit:cool:[/quote]
...a nebo prodam svuj novej kompik a necham si Pentium 233MMX se 128MB RAM:)
EDIT: Sakra, za podobný výroky by mě měli zavřít:D
...a nebo prodam svuj novej kompik a necham si Pentium 233MMX se 128MB RAM:)
EDIT: Sakra, za podobný výroky by mě měli zavřít:D
[quote=boboco]...a nebo prodam svuj novej kompik a necham si Pentium 233MMX se 128MB RAM:)
EDIT: Sakra, za podobný výroky by mě měli zavřít:D[/quote]
Sakra ten procik nějako neběží, nebaví mě to, vracím desku na půdu. Až budu v důchodu a najdu jí tam, prodám ji do muzea za těžký prachy:p
EDIT: Sakra, za podobný výroky by mě měli zavřít:D[/quote]
Sakra ten procik nějako neběží, nebaví mě to, vracím desku na půdu. Až budu v důchodu a najdu jí tam, prodám ji do muzea za těžký prachy:p
[QUOTE=mech13;4364]jak tak procitam forum, tak tady je nejeden slovak... tak tedy odkud jste?[/QUOTE]
Som z Martina :) a zaoberam sa reklamaciami spotrebnej elektroniky
Som z Martina :) a zaoberam sa reklamaciami spotrebnej elektroniky
Vysočinské království. Dříve jsem bydlel ve městě, kde je část na Moravě a část v Čechách. Teď tam mám kanceláře.