notebook cca do 9 000
Ahoj,v notebookach se moc nevyznám,a chtěl bych tedy poradit,chtěl bych nějaký notas do 9 000,na hry,filmy,facebook,skype,a podobné,pokud by někdo něco našel,tak prosím o odkaz díky moc.
notas budu mít doma zapojenej v elektrice jak normal pc,vydrž baterky jedno,ale aspon hodku aby to vydrželo
A budeš to vůbec někam nosit? Do 9000,- seženeš jen velmi kompromisní řešení, které rozhodně nebude na hry (max nějaký webovky), případně bazar... Za tu cenu ale jde sehnat už vcelku slušný PC, akorát bude na místě.
skoro nebudu ale pc pevne nechcu,protože už mám dvě a chcu nejakej notas,sem se domlouval a možná i do 10 tisíc ale muselo by to už něco i rozjet.
Pokud to musí být notebook a chceš si zahrát, existuje jedna volba, která nemá konkurenci: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (bez OS do 10 000 Kč). Zda a kdy bude zase dostupný, nevím.
jj na ten sem se díval ale je bez os takže by to stálo víc než nejakej normalní,díval jsem se a kámoš mi poradil asi nejlepší do 9 000 kterej de sehnat [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Na tom HP625 si sotva něco zahraješ, jelikož má integrovanou grafiku (ale zase možná lepší než Intel integrovaná)...procesor je docela slabý. Z těch šesti má nejlepší grafiku ten poslední Pavilion (pokud opět neberu ohled na procesor). Tomu TravelMatu od wizaarda se ale nevyrovná..
aha a tady něco byse dalo vybrat ? http://www.gigacomputer.cz/cs/katalog:1/notebooky/