Intel Core 2 Quad Q9550 (SLB8V) vs. P965 Platinum - vymena CPU
Dobry vecer.
Sehnal jsem si procesor Core 2 Quad Q9550 pro svou desku MSI P965 Platinum.
Tento CPU byl na teto desce podporovan pouze s kodem SLAWQ. Cehoz jsem si nevsiml.
Hledam dobrovolnika jehoz zakladni deska podporuje tento CPU s kodem SLB8V zda by mi jej nevymenil za svuj s kodem SLAWQ.
Procesor je 100% funkcni, netaktovany, bez znamek poskozeni, jde opravdu jen o to ze ma deska podporuje jeden jediny typ tohoto CPU (SLAWQ).
Omlouvam se pokud se jedna o inzerci ale prislusna sekce "Vymena" zde na foru neexistuje a tato zapeklitost by se dala s uspechem oznacit jako "Problem s PC (HW)"
Jsem ochoten k pripadnemu zajemci prijet a provest vymenu otestovanim na jeho PC, jedna se o Prahu a okoli (rekneme do 100km, tzn od Plzne az po Liberec) :)
Je skoda tento CPU prodat, proto cely problem resim touto cestou.
Predem moc dekuji vsem ochotnym pocitacovym nadsencum za tuto netradicni pomoc.
Mejte hezky vecer.
Sehnal jsem si procesor Core 2 Quad Q9550 pro svou desku MSI P965 Platinum.
Tento CPU byl na teto desce podporovan pouze s kodem SLAWQ. Cehoz jsem si nevsiml.
Hledam dobrovolnika jehoz zakladni deska podporuje tento CPU s kodem SLB8V zda by mi jej nevymenil za svuj s kodem SLAWQ.
Procesor je 100% funkcni, netaktovany, bez znamek poskozeni, jde opravdu jen o to ze ma deska podporuje jeden jediny typ tohoto CPU (SLAWQ).
Omlouvam se pokud se jedna o inzerci ale prislusna sekce "Vymena" zde na foru neexistuje a tato zapeklitost by se dala s uspechem oznacit jako "Problem s PC (HW)"
Jsem ochoten k pripadnemu zajemci prijet a provest vymenu otestovanim na jeho PC, jedna se o Prahu a okoli (rekneme do 100km, tzn od Plzne az po Liberec) :)
Je skoda tento CPU prodat, proto cely problem resim touto cestou.
Predem moc dekuji vsem ochotnym pocitacovym nadsencum za tuto netradicni pomoc.
Mejte hezky vecer.
Nesmíš hned házet flintu do žita. Q9550 SLB8V je revize E0. V příloze najdeš pro tvoji desku Beta BIOS, který ho podporuje.
Upozornění: Jde o beta verzi, tudíž se zříkám zodpověděnosti za případné problémy.
Upozornění: Jde o beta verzi, tudíž se zříkám zodpověděnosti za případné problémy.
[quote=r34ktor;472437]Q9550 SLAWQ je revize E0.[/quote]
C1 je to, ne E0.
C1 je to, ne E0.
[quote=meeee;472445]C1 je to, ne E0.[/quote]
Opraveno. Byla samozřejmě myšlena SLB8V z titulku dotazu.
Opraveno. Byla samozřejmě myšlena SLB8V z titulku dotazu.
Omlouvam se za zdvojenou diskuzi.
mr. r34ktor je hvezda :) ...bios funguje a CPU je detekovan a bezi!!!
Tento prispevek pisu uz z Q9550 (E0) na mb P965 Platinum a beta biosu 1.93
Budiz r34ktor pochvalen pred nastoupenym plukem :D
Mam radost, dekuju kluci!!!!!
PS: pro potreby flashe BIOSu u MSI doporucuji tuhle utilitu: http://msi-forum.de/index.php?page=Thread&threadID=78156
(overte si ale v seznamu svou desku, pro jistotu)
mr. r34ktor je hvezda :) ...bios funguje a CPU je detekovan a bezi!!!
Tento prispevek pisu uz z Q9550 (E0) na mb P965 Platinum a beta biosu 1.93
Budiz r34ktor pochvalen pred nastoupenym plukem :D
Mam radost, dekuju kluci!!!!!
PS: pro potreby flashe BIOSu u MSI doporucuji tuhle utilitu: http://msi-forum.de/index.php?page=Thread&threadID=78156
(overte si ale v seznamu svou desku, pro jistotu)