caute mamproblem pripojit tento router ide o to svagor ma na poschodi dsl router z ktoreho mam ja kabel a chcem nanho pripojit TP link WR741ND lenze ked som to nainstaloval podla navodu obidvoma sposobmi tak mi to nejde a na notebooku kde ukazuje silu signalu je nejaky zlty trojuholnik ked nato kliknem ukazuje to ze je to pripojene ale net ni nejde a to ani cez kabel:(
ak niekto z vas sa stretol z takymto problemom prosim vas poradte mi.
vopred dakujem
ak niekto z vas sa stretol z takymto problemom prosim vas poradte mi.
vopred dakujem
Ma švagrův router DHCP? Takové problémy jsou způsobeny buď nezapojeným kabelem, nebo špatným přidělováním adres.
Rozchoď tedy nejdříve internet na kabelu s připojeným počítačem (zapoj jej do síťové karty).
Rozchoď tedy nejdříve internet na kabelu s připojeným počítačem (zapoj jej do síťové karty).
DHCP neviem to zistim
ide o to ze cez povodny kabel od neho mi net ide aj wifi odneho chytam ale slabo vypadava to preto som chcel novy router
ide o to ze cez povodny kabel od neho mi net ide aj wifi odneho chytam ale slabo vypadava to preto som chcel novy router
[quote=effo;473065]cez povodny kabel od neho mi net ide[/quote]
Zjisti, jaké máš nastavení síťové karty a podle toho nastav router.
Zjisti, jaké máš nastavení síťové karty a podle toho nastav router.
je zaujmave ze ked som ten router aj notebook zobral do roboty tam vsetko slapalo bez problemov ale doma stale problem nechapem to to co mam nejaky iny internet alebo co