Zdravím mám u sebe starší notebook HP Compaq nc6120 a potřeboval bych ovladač na síťovku pro windows 7.. já ho nikde nenašel.. tak jestli o něm někdo víte
Na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] jsou ovladače pro Windows Vista, vyzkoušej instalaci těchto ovladačů se zpětnou kompatibilitou. Pokud ovladač nebude fungovat, napiš ID zařízení.
Pravé myšítko na soubor, vyber zcela dole Vlastnosti a na kartě Kompatibilita zaškrtni možnost Tento program spustit v režimu kompatibility pro a vyber možnost Windows Vista.
tak jsem to nainstaloval.. na internet se dostanu prez lan ted bych potřeboval poradit jak nastavit wifinu na ntb.. mám u ní napsaný Disabled..
edit: tak v správci zařízení mám funkční sitoví adaptér Broadcom NeXtreme Gigabit Ethernet (lan) ale wifi nejde.. a jeste tam je sitoví adaptér u kteryho je ten klasickej vykřičník že nema ovladač
edit: tak v správci zařízení mám funkční sitoví adaptér Broadcom NeXtreme Gigabit Ethernet (lan) ale wifi nejde.. a jeste tam je sitoví adaptér u kteryho je ten klasickej vykřičník že nema ovladač
Vlož ID zařízení s vykřičníkem.
Instaluj opět se zpětnou kompatibilitou, podpora pro Win7 jak jsem koukal bohužel není :(