Zdravim lidi,potřebuju poradit,mam sestavu htpc Bach media lab,ale nejsem spokojen,dělá hroznej kravál
Potřeboval bych poradit jaký chladič za stavající inteláckej,pc mám pod plazmou a večer je dost slyšet,:-D vlastně i přez den.
Dále jestli mužete by jste mi mohli poradit jakou grafickou kartu která je taky tichá,dávam pryč asus matrix 9800gt,ta děla větší kravál jak procesor :-D
Potřeboval bych poradit jaký chladič za stavající inteláckej,pc mám pod plazmou a večer je dost slyšet,:-D vlastně i přez den.
Dále jestli mužete by jste mi mohli poradit jakou grafickou kartu která je taky tichá,dávam pryč asus matrix 9800gt,ta děla větší kravál jak procesor :-D
Ten tam nedá ani hodně velkou silou (153mm) :) Podle obrázků je v ní klasický zdroj (15cm na výšku), odečtu-li z každé strany 2cm (plech pod deskou + distanční sloupky a nahoře prolisovaná výstuha nad cpu) tak mi vychází nejvyšší možný chladič 11cm. Napadl mě Zipang, ale už se asi neprodává, místo něj se dá sehnat [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ;)