ATI 9600
Ahoj,potřeboval bych poradit.Mám xp sp3, amd athlon 2000, ati 9600 256MB, 1.5GB Ram.
Chlazení OK.
Když spustím hru třeba Mafii, tak to po minutě hraní udělá restart.Dělá to i u jiných her.
Ovladače jsem nějaké zkusil, ale pořád stejný problém.
Díky moc za radu.
Chlazení OK.
Když spustím hru třeba Mafii, tak to po minutě hraní udělá restart.Dělá to i u jiných her.
Ovladače jsem nějaké zkusil, ale pořád stejný problém.
Díky moc za radu.
Restart, nebo se prostě vypne komp (reset)? To je rozdíl. Pokud to druhé, vidím to na zdroj.
Zkus spustit nějaký ze zátěžových testů (LinX, OCCT a klidně i něco na Video stress). Pokud to padne i tam, je jasno.
Napiš sem značku zdroje a wattáž.
Zkus spustit nějaký ze zátěžových testů (LinX, OCCT a klidně i něco na Video stress). Pokud to padne i tam, je jasno.
Napiš sem značku zdroje a wattáž.
Deska je A7V333, program OOCT, linx - nevykázal žádnou změnu a ani žádný problém nebyl.Zdroj mám 300W a jaká je to značka zrovna nevím, ale jeho kvalita bude dobrá.Základní deska má na sobě hodně nastavení,
Točí se na grafice ventilátor? Zkontroluj a případně pročisti chlazení.
Stále si nenapsal jestli se PC restartuje (to by byla spíš grafika) nebo vypne (spíš zdroj).
Stále si nenapsal jestli se PC restartuje (to by byla spíš grafika) nebo vypne (spíš zdroj).
Chlazení na GK jsem vyčistil,na chladič jsem dal novou teplovodivou pastu.Pc se stále RESTARTUJE.Ten ovladač sem nainstaloval a beze změny.Program FurMark neumím ovládat.Co dál?
No musiš postupně,jinak nato nepřijdem.
Tzn že si seženeš na vyzkoušení jiný 100% zdroj.Vyzkoušej nějaké staré ovladače.Aktualizuj direct x.Dále bych pak zkontroloval nastavení AGP v biosu jestli umí deska x8/x4 zkusíš přepnout na x4.A nejsem si jistej jestli KT333 měla clock,pokud ano nastaviš 66,67/33.
Tzn že si seženeš na vyzkoušení jiný 100% zdroj.Vyzkoušej nějaké staré ovladače.Aktualizuj direct x.Dále bych pak zkontroloval nastavení AGP v biosu jestli umí deska x8/x4 zkusíš přepnout na x4.A nejsem si jistej jestli KT333 měla clock,pokud ano nastaviš 66,67/33.
Zdrojem to nebude,ale zítra to zkusím.DirectX mám aktualizovanej myslím že 9c.V biosu to podporuje agp4x to je v pořádku.Co je ten clock to nevím a kde najdu starší ovladače?
[quote=petasmu;475613]Program FurMark neumím ovládat.[/quote]
Když jsi zvládnul OCCT, půjde i tohle. Stačí dát "stability test" a pak GO. Otestuj tak 10 minut, sleduj teploty.
Když jsi zvládnul OCCT, půjde i tohle. Stačí dát "stability test" a pak GO. Otestuj tak 10 minut, sleduj teploty.
Tak zatím nejstarší ati ovladač, a šlape to ...teď 15minut bez restartu,ale po opuštění hry nějaká zpráva o chybách.
Ten odkaz na omegu, mi pošle někam divně.
Ten odkaz na omegu, mi pošle někam divně.
[quote=petasmu;475691]Ten odkaz na omegu, mi pošle někam divně.[/quote]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Tak ty omega ovladače zatím fungujou nejlíp, ale pořád to není bez chyby.Žádný restart se nekoná a to je super.Budu ještě testovat a pak písnu jak to vypadá.Zatím díky.
Ja by som najrpv zrušil automatické reštartovanie - nech mu to ukáže BSOD :idea Ak sa znovu niečo pokazí, budeme dúfam vedieť viac.