Významné dny
Sice jsem vašeho/našeho milého KP nepoznal, ale třeba se to změní až se konečně dostanu na nějakej sraz SHW v brně:)
A jinak přeji KP ať nás tu nezlobí :D a má se dobře! a vše ostatní také:thumb
A jinak přeji KP ať nás tu nezlobí :D a má se dobře! a vše ostatní také:thumb
...skoro jsem to propásnul, to by byl prů..r ;) :D
Tož Karlos (alias KP) ;), přeju ti i já vše nejlepší a doufám, že tohle to všechno, co tady my všichni děláme má smysl a že to bude jen lepší!
Taky ti přeju sílu vytrvat a energii k spravování všeho a všech tady :D
:thumb
Tož Karlos (alias KP) ;), přeju ti i já vše nejlepší a doufám, že tohle to všechno, co tady my všichni děláme má smysl a že to bude jen lepší!
Taky ti přeju sílu vytrvat a energii k spravování všeho a všech tady :D
:thumb
Gratulace nejlepšímu z nás ! Ať žije !!!
[SIZE="1"]A občas si vezme volno, ať se nám tu nestrhá :)[/SIZE]
[SIZE="1"]A občas si vezme volno, ať se nám tu nestrhá :)[/SIZE]
Tak se pridavam ke gratulacim a posilam KP dort :D.
Vzkaz pro ostatni: neozdibovat, at z neho zbyde neco, az se velky KP dostavi :D
Vzkaz pro ostatni: neozdibovat, at z neho zbyde neco, az se velky KP dostavi :D
Díky všem za jejich přání. Boboco má vážně talent. Hlavně Picard byla trefa do černého :-). Nicméně pro ty nezasvěcené - ta scéna je doslova z okamžiku před výbuchem Enterprise - tak doufám, že se nejedná o předzvěst SHW :-).
Ale musím potvrdit, že vylepšení kolem SHW je na programu stále hodně (ať už magazínu nebo fóra), takže vidím další vývoj optimisticky.
Co se fotomontáže od PB týče, tak ta se taky povedla :-))). Zejména pak ještě bobocova upgradovaná verze :D
Jinak pokud jde o významné dny nebo spíše událostí obecně, příští rok bude mít SHW kulaté výročí - 10 let od svého založení :-).
Ale musím potvrdit, že vylepšení kolem SHW je na programu stále hodně (ať už magazínu nebo fóra), takže vidím další vývoj optimisticky.
Co se fotomontáže od PB týče, tak ta se taky povedla :-))). Zejména pak ještě bobocova upgradovaná verze :D
Jinak pokud jde o významné dny nebo spíše událostí obecně, příští rok bude mít SHW kulaté výročí - 10 let od svého založení :-).
[QUOTE=Karel Polívka;93849] ta scéna je doslova z okamžiku před výbuchem Enterprise - tak doufám, že se nejedná o předzvěst SHW :-).[/QUOTE]
a jéje, to jsem nevěděl :D - tak ale krátce před koncem tam bylo docela veselo, to se musí nechat :D Oslavit 10 let bude fajn, budeme mít narozeniny všichni:):turtle
a jéje, to jsem nevěděl :D - tak ale krátce před koncem tam bylo docela veselo, to se musí nechat :D Oslavit 10 let bude fajn, budeme mít narozeniny všichni:):turtle
[quote=boboco;93861]a jéje, to jsem nevěděl :D - tak ale krátce před koncem tam bylo docela veselo, to se musí nechat :D Oslavit 10 let bude fajn, budeme mít narozeniny všichni:):turtle[/quote]
[OT] Na vysvětlení, Enterprise a jedna z romulanských lodí byly nějak uvězněny v čase a Picard a jeho tým ( jak jinak ) to měli zachránit. A jak tak Picard viděl, že jeho milovaná lodička má udělat bum, psychicky to nevydržel, a tak to vyventiloval smajlíkem do páry unikající z warp jádra. [/OT]
[OT] Na vysvětlení, Enterprise a jedna z romulanských lodí byly nějak uvězněny v čase a Picard a jeho tým ( jak jinak ) to měli zachránit. A jak tak Picard viděl, že jeho milovaná lodička má udělat bum, psychicky to nevydržel, a tak to vyventiloval smajlíkem do páry unikající z warp jádra. [/OT]
[QUOTE=Intri;93863][OT] Na vysvětlení, Enterprise a jedna z romulanských lodí byly nějak uvězněny v čase a Picard a jeho tým ( jak jinak ) to měli zachránit. A jak tak Picard viděl, že jeho milovaná lodička má udělat bum, psychicky to nevydržel, a tak to vyventiloval smajlíkem do páry unikající z warp jádra. [/OT][/QUOTE]
No jen jestli to byla pára. Mohl to bejt taky kouř :)
KP grac! (sem to nestihl do pulnoci :()
No jen jestli to byla pára. Mohl to bejt taky kouř :)
KP grac! (sem to nestihl do pulnoci :()
Neboj, mělo to šťastný konec, Enterprise-D havarovala až mnohem později.:-)
@speedy: Znáš Star Trek, to nemohla být pára ani kouř, to mohla být jen nějaká vaporizovaná dilithiová mixtura.:-)
@speedy: Znáš Star Trek, to nemohla být pára ani kouř, to mohla být jen nějaká vaporizovaná dilithiová mixtura.:-)
[QUOTE=Intri;93867]to mohla být jen nějaká vaporizovaná dilithiová mixtura.:-)[/QUOTE]
...Jo, to ví přece každej :D
...Jo, to ví přece každej :D
takže ryba... no síce neviem presne kto alebo čo ale "vše nejlepší, a hlavne ať slouží..."... StarTrek Rulezz
[QUOTE=Intri;93863][OT] Na vysvětlení, Enterprise a jedna z romulanských lodí byly nějak uvězněny v čase a Picard a jeho tým ( jak jinak ) to měli zachránit. A jak tak Picard viděl, že jeho milovaná lodička má udělat bum, psychicky to nevydržel, a tak to vyventiloval smajlíkem do páry unikající z warp jádra. [/OT][/QUOTE]
Ten jeho smích měl jiný důvod - začaly na něj už působit časové rozdíly mezi ním (přestože byl obklopen nějakým silovým polem, které ho pomocí provizorně vyrobeného emitoru Jordim (kým jiným) mělo od okolního prostředí krátkodobě izolovat) a okolním prostředím, v kterém se čas značně zpomalil (ale nezastavil). Museli ho tak hned transportovat z Enterprise pryč do raketoplánu, který byl v ničím nenarušeném časoprostoru, což pro Picarda znamenalo "bezpečný přístav" :-).
[QUOTE=Intri;93867]Neboj, mělo to šťastný konec, Enterprise-D havarovala až mnohem později.:-)[/QUOTE]
Přesněji ve filmu Star Trek Generations, kdy ji téměř zlikvidoval zastaralý klingonský Bird of Prey (btw: ten nápad s Nexusem a Kirkem v něm mi přišel jako až moc velký úlet - i na poměry Star Treku :-)).
[QUOTE=Trippax;93873]takže ryba... no síce neviem presne kto alebo čo ale "vše nejlepší, a hlavne ať slouží..."... StarTrek Rulezz[/QUOTE]
Ano, ryba, na což jsem patřičně hrdý :-). Díky. Jinak nad StarTrek prostě a jednoduše nic nemá, zejména pokud jde o New Generations s Picardem v čele :thumb
Ten jeho smích měl jiný důvod - začaly na něj už působit časové rozdíly mezi ním (přestože byl obklopen nějakým silovým polem, které ho pomocí provizorně vyrobeného emitoru Jordim (kým jiným) mělo od okolního prostředí krátkodobě izolovat) a okolním prostředím, v kterém se čas značně zpomalil (ale nezastavil). Museli ho tak hned transportovat z Enterprise pryč do raketoplánu, který byl v ničím nenarušeném časoprostoru, což pro Picarda znamenalo "bezpečný přístav" :-).
[QUOTE=Intri;93867]Neboj, mělo to šťastný konec, Enterprise-D havarovala až mnohem později.:-)[/QUOTE]
Přesněji ve filmu Star Trek Generations, kdy ji téměř zlikvidoval zastaralý klingonský Bird of Prey (btw: ten nápad s Nexusem a Kirkem v něm mi přišel jako až moc velký úlet - i na poměry Star Treku :-)).
[QUOTE=Trippax;93873]takže ryba... no síce neviem presne kto alebo čo ale "vše nejlepší, a hlavne ať slouží..."... StarTrek Rulezz[/QUOTE]
Ano, ryba, na což jsem patřičně hrdý :-). Díky. Jinak nad StarTrek prostě a jednoduše nic nemá, zejména pokud jde o New Generations s Picardem v čele :thumb
[quote=Karel Polívka;93884]Ten jeho smích měl jiný důvod - začaly na něj už působit časové rozdíly mezi ním (přestože byl obklopen nějakým silovým polem, které ho pomocí provizorně vyrobeného emitoru Jordim (kým jiným) mělo od okolního prostředí krátkodobě izolovat) a okolním prostředím, v kterém se čas značně zpomalil (ale nezastavil). Museli ho tak hned transportovat z Enterprise pryč do raketoplánu, který byl v ničím nenarušeném časoprostoru, což pro Picarda znamenalo "bezpečný přístav" :-).[/quote]
Já říkal, že oni by popsali chemicky i rohlík.:-) Tak už si ten díl špatně pamatuju ( přece jenom je to hodně dávno, takové tři roky nazpět ), nebo jsem tu scénu špatně pochopil. Ale na Generations bych se mohl zase jednou kouknout.
Já říkal, že oni by popsali chemicky i rohlík.:-) Tak už si ten díl špatně pamatuju ( přece jenom je to hodně dávno, takové tři roky nazpět ), nebo jsem tu scénu špatně pochopil. Ale na Generations bych se mohl zase jednou kouknout.
jo... vsechno nejlepsi... do tveho dalsiho roku bych chtel, abys na sobe zmenil:
1. vypni si hlasovku na mobilu, jinak ti utrhnu nejakou cast tela
2. kdyz uz nekomu das cislo, ber telefony nebo aspon odpovez na smsky
3. pod si zahrat annihilaci
4. pod na se mnou na pivo, das si vino...
to by bylo tak asi vsechno.
1. vypni si hlasovku na mobilu, jinak ti utrhnu nejakou cast tela
2. kdyz uz nekomu das cislo, ber telefony nebo aspon odpovez na smsky
3. pod si zahrat annihilaci
4. pod na se mnou na pivo, das si vino...
to by bylo tak asi vsechno.
[QUOTE=kane.shw;93720]... doufám, že tohle to všechno, co tady my všichni děláme má smysl...[/QUOTE]
Přiznavam, že pro mě tohel tak docela neplati... :-)
A protože sem to nstihnul dřiv (za což se omlouvam) tak přeju alespoň dodatečně vše nej a pevny nervy ;-)
Přiznavam, že pro mě tohel tak docela neplati... :-)
A protože sem to nstihnul dřiv (za což se omlouvam) tak přeju alespoň dodatečně vše nej a pevny nervy ;-)
[QUOTE=ICEBOSS;93984]4. pod na se mnou na pivo, das si vino...[/QUOTE]
Ano ano třebas hned na jedno :)
Ano ano třebas hned na jedno :)
Dnes (jak se sám prozradil :)) slaví narozeniny náš Pravidelný diskutér noegoncz :)
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší
Tak tu máme Štědrý den... takže bych rád všem popřál hezké svátky, spoustu dárečků vyrobených nejen z křemíku a spoustu zasloužených RB a hodných userů ;)
Taky se přidávám s přáním klidných a veselých svátků vánočních, hodně dárečků a milovaných lidí kolem Vás. A do dalšího roku jen a jen klidné a věcné diskuze, samou kladnou reputaci a celému SHW fóru hodně jedinečných přístupů :)
Všechno krásný Vám všem :thumb
Všechno krásný Vám všem :thumb
A jeje Smeli byl rychlejsi, prosim nebijte me a prispejte do Vanocniho threadu :D
https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/27886-vesele-vanoce-shw#198400
https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/27886-vesele-vanoce-shw#198400
Tak husky má prý dneska narozeniny.:-)
Tak všechno nejlepčí, brachu, nechť tvé články svou ohromností uchvacuje stále více a více čtenářů a nechť tvůj osobní život jako by z oka vypadl tvým růžovým představám.:-)
A nepřežeň to moc s oslavami.
;-)
Tak všechno nejlepčí, brachu, nechť tvé články svou ohromností uchvacuje stále více a více čtenářů a nechť tvůj osobní život jako by z oka vypadl tvým růžovým představám.:-)
A nepřežeň to moc s oslavami.
;-)
Taky se pridavam ke gratulaci, preju hodne postu, downloadu a clanku. A malo kreditu :)
ps: tu case nedostanes :p
ps: tu case nedostanes :p
Díky chlapi :thumb
Tu case bohužel dostanu, jen to tu kvůli tomu budu muset celý přestavět, teď by se mi nevešla do stolku.... ach jo, no co se dá dělat :p
@Intri: super přáníčko, tak trošku uvažuju, že by to nebyl špatnej avatar ;)
Tu case bohužel dostanu, jen to tu kvůli tomu budu muset celý přestavět, teď by se mi nevešla do stolku.... ach jo, no co se dá dělat :p
@Intri: super přáníčko, tak trošku uvažuju, že by to nebyl špatnej avatar ;)
[QUOTE=cool.user;229479]No fuj :D jdu se prihlasit do osy a pak cekej hooodne tucnou zalobu :D[/QUOTE]Hele nech to na pondělí, dneska mám narozky.... jdu se ožrat, čau :cool: