Kupuju Grafiku jakou? POMOOOOC!
cau lidi, mam zalusk na novou grafiku mam ted 6770 a uz sem z te ati sedivej.... mam zajem o 560GTX a nevim jakou takze bych vas chtel poprosit o help. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] vs [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je mezi nimi velky rozdil? pamet namysli nemam. prijimam jine navrhy GK. de mi hlavne o to ze ta asuska je o 1000 levnejsi a pripada mi ze jen kuli tomuze ma 1GB pameti... tak prosimo help dik vsem.
jo a ten 1GB pameti mi u ty asusky chybet predpokladam nebude ???? ztm diky jo a jinak z tech 560tek je tady tahle nejlepsi volbou cena/vykon aspon me to tak pripada????
[quote=makakanakakashy;479812]jo a ten 1GB pameti mi u ty asusky chybet predpokladam nebude ???? ztm diky jo a jinak z tech 560tek je tady tahle nejlepsi volbou cena/vykon aspon me to tak pripada????[/quote]
1GB pameti bude stacit, ten 1gb navic se za tu tisicovku rozhodne nevyplati
Jinak ta Asuska je za slusnou cenu
1GB pameti bude stacit, ten 1gb navic se za tu tisicovku rozhodne nevyplati
Jinak ta Asuska je za slusnou cenu
Jenom technicka: Ta karta MSI je GTX 560 Ti. TZN ze ma o neco vice cuda cores a vetsi vykon...proto ten cenovy rozdil
[quote=Nichts.cz;479828]Jenom technicka: Ta karta MSI je GTX 560 Ti. TZN ze ma o neco vice cuda cores a vetsi vykon...proto ten cenovy rozdil[/quote]
Asus ENGTX560 Ti , MSI N560GTX-Ti :notsure:notsure, takže ta první má to Ti k čemu?
Pravdu máš ale v tom, že asus má 336 Cuda cores, kdežto msi 384, jinak má to msi větší spotřebu a požadavek na 500w zdroj.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] má porovnání
Asus ENGTX560 Ti , MSI N560GTX-Ti :notsure:notsure, takže ta první má to Ti k čemu?
Pravdu máš ale v tom, že asus má 336 Cuda cores, kdežto msi 384, jinak má to msi větší spotřebu a požadavek na 500w zdroj.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] má porovnání
[quote=Nichts.cz;479832]Ta asuska Ti neni...na heurece tam maji chybu[/quote]
No vidíš, takže má omluva. Ale našel jsem to už na alfě, jen jsi byl krapet rychlejší, ale i tam jsem to v názvu přehlédl
No vidíš, takže má omluva. Ale našel jsem to už na alfě, jen jsi byl krapet rychlejší, ale i tam jsem to v názvu přehlédl