Zdravím všechny v tomto fóru.
Rád bych si koupil router. Připojeno bude následující:
LAN k PC
WiFi k TV, Domácímu kinu, Telefonu, Notebooku.
Měl by mít dobré zabezpečení takže asi WPA2-PSK,a ne moc složitou konfiguraci. Připojen bude na 100/20 mbit internet linku.
Pokrytí wifi nemusí být jinak závratné jelikož mi bude stačit cca 40 m2.
Doporučte mi nějaký dobrý v poměru cena/výkon :/ díky moc :)
Rád bych si koupil router. Připojeno bude následující:
LAN k PC
WiFi k TV, Domácímu kinu, Telefonu, Notebooku.
Měl by mít dobré zabezpečení takže asi WPA2-PSK,a ne moc složitou konfiguraci. Připojen bude na 100/20 mbit internet linku.
Pokrytí wifi nemusí být jinak závratné jelikož mi bude stačit cca 40 m2.
Doporučte mi nějaký dobrý v poměru cena/výkon :/ díky moc :)
No, osobne bych asi vzal neco takoveho [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (Pokud nechces neco s GLAN - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] )
[quote=Salamander;481589]No, osobne bych asi vzal neco takoveho [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (Pokud nechces neco s GLAN - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] )[/quote]
Libí se mi to bezanténové provedení :) Nevím na co mi bude GLan, Max. na DLNA ale nevím jestli TV popř. DK používají Gigabitové síťovky :/
Libí se mi to bezanténové provedení :) Nevím na co mi bude GLan, Max. na DLNA ale nevím jestli TV popř. DK používají Gigabitové síťovky :/
[quote=Swep;481591]Libí se mi to bezanténové provedení :) Nevím na co mi bude GLan, Max. na DLNA ale nevím jestli TV popř. DK používají Gigabitové síťovky :/[/quote]
No, pres Wifi stejne takovou rychlost neprotlacis :)
No, pres Wifi stejne takovou rychlost neprotlacis :)