Jaky je rozdil ?
Mohl bych se prosím zeptat jako laik jak velký a hlavní je rozdíl mezi
Intel Pentium G860 BOX a intel i3 2100 kromě podpůrných technologických vychytávek(lepší int. grafárna)? díky za odpovědi.
Intel Pentium G860 BOX a intel i3 2100 kromě podpůrných technologických vychytávek(lepší int. grafárna)? díky za odpovědi.
Tak to zalezi na tom, na co ten procesor chces ... kancelarina, internet - zbytecny
hry, multimedia - tam by se to melo vyplatit
hry, multimedia - tam by se to melo vyplatit
mohl bych se zeptat jak by to bylo u těch her v % přibližně např. u BF3 , COD nebo Skyrimu ?
GK je kdyžtak Asus GTX 460
GK je kdyžtak Asus GTX 460
No, pokud ta aplikace umi vyuzit vic jader, tak tam urcite nejaky rozdil bude, hledal jsem nejake benchmarky, ale bohuzel jsem nenasel zadne pime porovnani ... ale co se tyce cisteho vykonu, tak to bude tak kolem 10-15%?
ok dík a mohl bys mi poradit ještě ? potřebuju mATX MB a nic lepšího než [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
do 2100 sem nenašel tak doufam že to na tu i3 bude stačit
do 2100 sem nenašel tak doufam že to na tu i3 bude stačit
[quote=Salamander;485264]krome lepsi grafiky podporuje i3 2100 HT[/quote]
Grafická část je výkonově identická, ale podporuje více technologií.
[SPOILER=Porovnání Intel Core i3-2100 a Intel Pentium G860 (klikni)]
[/SPOILER]
[quote=Tinie;485290]ok dík a mohl bys mi poradit ještě ? potřebuju mATX MB a nic lepšího než [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
do 2100 sem nenašel[/quote]
Mě to jako nějaký extra model nepřijde.
Za méně peněz s lepší výbavou máš ASRock H67M-GE. Pokud chceš ještě více ušetřit, tak [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Grafická část je výkonově identická, ale podporuje více technologií.
[SPOILER=Porovnání Intel Core i3-2100 a Intel Pentium G860 (klikni)]
[/SPOILER]
[quote=Tinie;485290]ok dík a mohl bys mi poradit ještě ? potřebuju mATX MB a nic lepšího než [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
do 2100 sem nenašel[/quote]
Mě to jako nějaký extra model nepřijde.
Za méně peněz s lepší výbavou máš ASRock H67M-GE. Pokud chceš ještě více ušetřit, tak [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].