Notbook kolem 6000,-
Zdravim,
kamaradka si chce koupit notebook a jeji pozadavky jsou nasleduji: bily, 9-11", alespon 320GB HDD, kolem 6 hodin vydrz baterie. Co jsem prochazel ja internet, tak bych asi vybral tento: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Co vy na to?
Dekuji.
kamaradka si chce koupit notebook a jeji pozadavky jsou nasleduji: bily, 9-11", alespon 320GB HDD, kolem 6 hodin vydrz baterie. Co jsem prochazel ja internet, tak bych asi vybral tento: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Co vy na to?
Dekuji.
Nic-moc, ale když trvá na bílé tak ber levnější (?) eee s C-60 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] + 1GB RAM
Osobně bych šel spíše do Atoma [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (bohužel 1GB je dost málo :runaway)
Osobně bych šel spíše do Atoma [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (bohužel 1GB je dost málo :runaway)
Jaka je kvalita toho Packet Bellu? (obecne znacky) Taky bych byl asi radeji pro Intel. Ona to chce ciste na internet a filmy. Nic vice s tim vymyslet nebude...
Packard Bell = Acer :D Naposledy jsem měl v ruce od Packard Bellu notes tak před 3 roky, vlastně jsem si donedávna myslel, že ta firma už neexistuje :slug Co se kvality týče tak je to v týhle cenový prašť jako uhoď.
Aha tak rekneme ze acer nemam rad tak co treba tento? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ale jen jedno jadro, ale ji oto mozna bude stacit na ty veci co potrebuje...
Ale jen jedno jadro, ale ji oto mozna bude stacit na ty veci co potrebuje...
N570 je dvoujádro/4 thready ;)
edit: eee 1011 jsem na Heuréce s 6čl/4400mAh baterkou nikde nenašel tak počítej s poloviční výdrží :thumbdown nebo s pořzením další baterky (s tou pamětí je to podobně - někde píšou, že má dva sloty, ale má jen jeden takže musíš koupit 1ks 2GB SODIMM CL9 10600+)
edit2: ahááá, na supr e-kšeftu czc maji totiž popis z 1015 (7k)
edit: eee 1011 jsem na Heuréce s 6čl/4400mAh baterkou nikde nenašel tak počítej s poloviční výdrží :thumbdown nebo s pořzením další baterky (s tou pamětí je to podobně - někde píšou, že má dva sloty, ale má jen jeden takže musíš koupit 1ks 2GB SODIMM CL9 10600+)
edit2: ahááá, na supr e-kšeftu czc maji totiž popis z 1015 (7k)