Nové GK do nynějšího PC
Tak lidi, Dobrý den
Nejdřív řeknu, že jsem tady novej, takže kdyby byly nějaké chyby tak se předem omlouvám.
Přemýšlel jsem nad novou GK.
Moje nynější sestava :
Zdroj: ZD ZDROJ SEASONIC (Energy knight) SS-500ET 500W 80PLUS OEM
Deska: ASRock P67 Pro3
Paměti: 2x2 GB Kingston CL9 Hyperx genesis 1600 MHz
Procesor: i5 2500K
Moje nynější grafická karta je ATI Radeon 5770 1GB DDR5 Powercolor. Myslíte si, že ji někdo koupí? Mám ji rok a půl.
Přemýšlel jsem nad dárkem pro sebe pod vánoce. Co jsem tak četl, tak se mi zalíbila GK 560Ti Twin Frozr
Děkuju za ochotu.
Nejdřív řeknu, že jsem tady novej, takže kdyby byly nějaké chyby tak se předem omlouvám.
Přemýšlel jsem nad novou GK.
Moje nynější sestava :
Zdroj: ZD ZDROJ SEASONIC (Energy knight) SS-500ET 500W 80PLUS OEM
Deska: ASRock P67 Pro3
Paměti: 2x2 GB Kingston CL9 Hyperx genesis 1600 MHz
Procesor: i5 2500K
Moje nynější grafická karta je ATI Radeon 5770 1GB DDR5 Powercolor. Myslíte si, že ji někdo koupí? Mám ji rok a půl.
Přemýšlel jsem nad dárkem pro sebe pod vánoce. Co jsem tak četl, tak se mi zalíbila GK 560Ti Twin Frozr
Děkuju za ochotu.
zkus ji dát do sekce bazar, příp. pak an aukro od 1Kč, svého kupce si najde, není to zas tak stará grafika (současná 6770 se vpodstatě = 5770).
6770 stojí nová cca 2.5k, tzn. 1-1.5k bys za ní dostat mohl.
GTX560 twin frozr může být. Sestava by ji měla zvládnout.
Nezapomeň pořádné odstranění starých ovladačů i všech jejich zbytků, může to dělat problémy, kdy se hádají mezi sebou ovladače.
6770 stojí nová cca 2.5k, tzn. 1-1.5k bys za ní dostat mohl.
GTX560 twin frozr může být. Sestava by ji měla zvládnout.
Nezapomeň pořádné odstranění starých ovladačů i všech jejich zbytků, může to dělat problémy, kdy se hádají mezi sebou ovladače.
Dle mejch zkušeností se 5770 dá prodat meti 1,5 - 2 tisíci teď před Vánoci podle konkrétního modelu. Já osobně mám sapphire vapor-x a když jsem přemýšlel jestli jí prodám nebo si jí nechám, tak jsem měl dvě nabídky na 1900,-
Jinak k tomuhle procesoru bych se tý GTX 560Ti nebál, kdybys byl ochotnej i vyměnit zdroj za trochu lepší a trochu taktovat procesor. Řekl bych, že ten zdroj to utáhne, ale bude dělat rámus.
Jinak k tomuhle procesoru bych se tý GTX 560Ti nebál, kdybys byl ochotnej i vyměnit zdroj za trochu lepší a trochu taktovat procesor. Řekl bych, že ten zdroj to utáhne, ale bude dělat rámus.
Vapor-X je něco jiného, jsou to hodně tiché karty a a i nová 6770 ve vaporu stojí skoro 3k.
6770 obyč ale je kolem 2,4, tzn. 2k za rok a půl kartu je pak docela hodně.
Ano, zdroj bude v zátěži dost hlučný, základní seasonicy mají dosti agresivně nastaveno chování ventilátoru. Problém se sestavou ale mít nebude.
6770 obyč ale je kolem 2,4, tzn. 2k za rok a půl kartu je pak docela hodně.
Ano, zdroj bude v zátěži dost hlučný, základní seasonicy mají dosti agresivně nastaveno chování ventilátoru. Problém se sestavou ale mít nebude.
Děkuji lidi, tu kartu na bazar hodím a uvidím :)
Tipuju tak, že ji někdo vezme za 1,3k si myslím.
Uvidíme jak se to vyvine. Nad taktem procáku jsem přemýšlel. Projížděl jsem pár diskuzí a scythe ninja se mi zalíbil. Jen v tomhle nemám zkušenosti.
Myslíte si, že výkon bude podstatně vyšší s 560Ti kartou?
Tipuju tak, že ji někdo vezme za 1,3k si myslím.
Uvidíme jak se to vyvine. Nad taktem procáku jsem přemýšlel. Projížděl jsem pár diskuzí a scythe ninja se mi zalíbil. Jen v tomhle nemám zkušenosti.
Myslíte si, že výkon bude podstatně vyšší s 560Ti kartou?