Přetaktování GeForce 560 Ti - PROSÍM RADU
Zdravím, mám hru BF3, ale neustále mi to padá s hláškou "BF3 přestalo pracovat" a musím ukončovat přes správce úloh... Někdo mi řekl, že prý podtaktoval graf. kartu, a to mu pomohlo, ale už nevím jaké hodnoty... A bohužel to bylo na forku Battlelogu, a už to nemužu najít :(
Nemá tu někdo nějakou zkušenost? Na jakou frekvenci nataktovat graf. kartu nVidia GeForce 560 Ti? Za radu, velice, převelice děkuju... :)
Nemá tu někdo nějakou zkušenost? Na jakou frekvenci nataktovat graf. kartu nVidia GeForce 560 Ti? Za radu, velice, převelice děkuju... :)
Zkoušel jsem je, kde jsou ty hodnoty? ja mam nastavene ted graphics clock 900 MHz, memory clock 2004 MHz, processor clok 1800 MHz....
To je základ asi že? NEMENIL SEM TO, ale prejs e to má trošku podtaktovat, ale nevim jake hodnoty :D
To je základ asi že? NEMENIL SEM TO, ale prejs e to má trošku podtaktovat, ale nevim jake hodnoty :D
Takže to mam hodit na ty hodnoty, co tam jsou jo?
CUDA Cores 384
Graphics Clock (MHz) 822
Processor Clock (MHz) 1645
Texture Fill Rate (billion/sec) 52.5
ok?
CUDA Cores 384
Graphics Clock (MHz) 822
ok?
Hru mám origoš.
V pohodě ji rozjedu na vysoké detaily
Kde zjistim ty teploty?
btw, tohle je moje PC:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
V pohodě ji rozjedu na vysoké detaily
Kde zjistim ty teploty?
btw, tohle je moje PC:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Tepltoty zjistíš v různých softech na měření jako je HW Monitor,Everest ult.edit.,apod....
S Barbone PC nemám zkušenosti,ale za tyhle prašulky by mohly aspon napsat značku toho zdroje.Je mi nějak podezřelý : " Zdroj: extra tichý a spolehlivý zdroj 550W " :notsure.Ale neházejmě flintu do žita,zkus nejdříve ty default hodnoty na kartě a uvidime dál.
BTW to ti dělá jen v této hře?
S Barbone PC nemám zkušenosti,ale za tyhle prašulky by mohly aspon napsat značku toho zdroje.Je mi nějak podezřelý : " Zdroj: extra tichý a spolehlivý zdroj 550W " :notsure.Ale neházejmě flintu do žita,zkus nejdříve ty default hodnoty na kartě a uvidime dál.
BTW to ti dělá jen v této hře?
Ano jen v té
já mám u sebe ted:
Graphics clock: 900 MHz
Memory clock: 2004 MHz
Processor clock: 1828 MHz
v tom na tom nVidia webu je:
CUDA Cores 384
Graphics Clock (MHz) 822
Ale kde je ten "MEMORY CLOCK" ??
Vidim tam jen Memory Clock (Gbps) 4008
Ale to je nějak sakra moc ne? Jak to mam nastavit?
já mám u sebe ted:
Graphics clock: 900 MHz
Memory clock: 2004 MHz
Processor clock: 1828 MHz
v tom na tom nVidia webu je:
CUDA Cores 384
Graphics Clock (MHz) 822
Ale kde je ten "MEMORY CLOCK" ??
Vidim tam jen Memory Clock (Gbps) 4008
Ale to je nějak sakra moc ne? Jak to mam nastavit?
Referenční takty jsou: jádro/shadery/paměť - 822/1644/2000(4000). Ovšem u některých modelů je potřeba jít ještě níže (zejména u pamětí), respektive mírně zvýšit napětí jádra.
[quote=Exitus_CZ;488077]Jak to mam nastavit?[/quote]
Např. pomocí MSI Afterburner.
[quote=Exitus_CZ;488077]Jak to mam nastavit?[/quote]
Např. pomocí MSI Afterburner.
Ja mam tohle:
http://www.nvidia.co.uk/object/nvidia-system-tools-6.08-driver-uk.html
v tom se to taky dá, ale spíš se ptám, co k čemu mam teda popřehazovat? graphics clock na kolik? memory na kolik? processor na kolik? v tomhle se fakt neorientuju
http://www.nvidia.co.uk/object/nvidia-system-tools-6.08-driver-uk.html
v tom se to taky dá, ale spíš se ptám, co k čemu mam teda popřehazovat? graphics clock na kolik? memory na kolik? processor na kolik? v tomhle se fakt neorientuju