Soltek SL-KT400-C .... manual
Sháním manual v jakékoliv podobě na MB Soltek SL-KT400-C. Nebo alespoň poraďte odkaz, kde ho opravdu spolehlivě stáhnou. Získal jsem starší desku z druhé ruky, ale zatím mi tu jen tak leží... Bohužel oficial stránky výrobce, ať už soltek.com.tw nebo soltek.de mi nějak nefungují, resp. u té druhé varianty mě to nepustí do sekce "download" a vyhazuje to chybu. Proseděl jsem asi 3hod u gůglu a nic, žádný jiný odkaz jsem nenašel.
Poraďte prosím...
p.s: Jsem tu nový, moc se tu ve foru neorientuju, tak doufám, že jsem příspěvek zařadil do správné sekce.
Poraďte prosím...
p.s: Jsem tu nový, moc se tu ve foru neorientuju, tak doufám, že jsem příspěvek zařadil do správné sekce.
Musím poděkovat za reakci, ale ani CZC nepomuže... Manual na stránkách mají, dá se stáhnout, ale bohužel je to jen jen 4 stránkový obsah (od str. 1 do stránky 7), tudíž je k ničemu...
Opravdu jsem seděl dlouho u gůglu :-)
Opravdu jsem seděl dlouho u gůglu :-)
tady je !!! trvalo mi to asi 30 minut, než jsem zvítězil a odkaz jsem si musel domyslet, ale klaplo to :) http://81.169.156.245/soltek.de/soltek/download_file/Manual/socketA/VIA/KT400-C11/KT400-C-hard.pdf