Výměna baterie pro Cmos
Dobrý den, vyměnil jsem baterii pro Bios.Zapomněl jsem nastavit datum a čas. Po spuštění VXP zkusil jsem spustit jeden prográmek.Nešloto .Pak jsem zkusil jiný se stejným výsledkem.Pak jsem si všimnul, že nemám nastaven datum a čas. Nastavil jsem je v Biosu a všechny programy pracují normálně, ale jeden z dřiv spuštěných nechodí,Při pokusu o reinstalaci se objeví hlášení, že v aplikaci dfsvc.exe došlo k problému a je třeba ji ukončit, došlo k chybě .Nevím, jak to spravit.
[quote=lavjoy;488274]Pomocí Totaluninstal odebereš ten program(umí vymazat vše),restart a pak znova instalace[/quote]
Bohužel, nepomohlo to
Bohužel, nepomohlo to
[quote=lukypav;488273]Dobrý den, vyměnil jsem baterii pro Bios.Zapomněl jsem nastavit datum a čas. Po spuštění VXP zkusil jsem spustit jeden prográmek.Nešloto .Pak jsem zkusil jiný se stejným výsledkem.Pak jsem si všimnul, že nemám nastaven datum a čas. Nastavil jsem je v Biosu a všechny programy pracují normálně, ale jeden z dřiv spuštěných nechodí,Při pokusu o reinstalaci se objeví hlášení, že v aplikaci dfsvc.exe došlo k problému a je třeba ji ukončit, došlo k chybě .Nevím, jak to spravit.[/quote]
Tak jsem zjistil, že nejde nainstalovat ani jeden ze dvou programů, spuštěných se špatným datumem, i po provedeném totaluninstalu.
Tak jsem zjistil, že nejde nainstalovat ani jeden ze dvou programů, spuštěných se špatným datumem, i po provedeném totaluninstalu.
[quote=lukypav;488380]Tak jsem zjistil, že nejde nainstalovat ani jeden ze dvou programů, spuštěných se špatným datumem, i po provedeném totaluninstalu.[/quote]
Omlouvám se, programy už nejdou znovu nainstalovat
Omlouvám se, programy už nejdou znovu nainstalovat
To je zajimavy.Máš instalační soubory celé?Pokud jsou uloženy někde na disku,může to znamenat nějaké chybné sektory na disku :notsure
[quote=lukypav;488381]Omlouvám se, programy už nejdou znovu nainstalovat[/quote]
Zdravím tak mně napadá co zkusit obnovení systému před datum než jsi vymněnil baterii.Třeba to pomůže?.Mněl jsem něco podobného ale vlastní vinou jsem změnil datum.Zdar a sílu
Zdravím tak mně napadá co zkusit obnovení systému před datum než jsi vymněnil baterii.Třeba to pomůže?.Mněl jsem něco podobného ale vlastní vinou jsem změnil datum.Zdar a sílu
[quote=Jds;488525]Zdravím tak mně napadá co zkusit obnovení systému před datum než jsi vymněnil baterii.Třeba to pomůže?.Mněl jsem něco podobného ale vlastní vinou jsem změnil datum.Zdar a sílu[/quote]
To jsem udělal hned jako první, když jsem zjistil staré datum.Ale žádne body obnovení tam nebyly.nevím, jsem jen uživatel.Programy mám na disku.Prohlídnul jsem všechny registry a nic tam z těch programů taky není.
To jsem udělal hned jako první, když jsem zjistil staré datum.Ale žádne body obnovení tam nebyly.nevím, jsem jen uživatel.Programy mám na disku.Prohlídnul jsem všechny registry a nic tam z těch programů taky není.