koupě grafiky a zdroje
Ahoj.Momentálně mám:
AMD Phenom II x2 550 (odemčený na X4 Phenom B5) Box
2x 2GB ram
geforce GTS 250 512mb
MSI 770-C45
KME 500W ATX/15 fan/PFC/P4/24PIN
Thermaltake VG7000BWS Soprano RS 101
Philips 22"
Mám problém např. s hrou Crysis,Metro 2033...na rozlišení 1680x1050 je to nehratelné,proto uvažuji nad koupí nové grafiky.Mám maximálně 5.000kč.
Tak by jsem se chtěl zeptat:
1) potřebuji nový,kvalitnější zdroj?
2) utáhl by novou grafiku procesor?
3) potřebuji chladič procesoru Arctic Freezer 13?
4) byla by vhodná karta 6850 nebo jiná?
Děkuji za rady
AMD Phenom II x2 550 (odemčený na X4 Phenom B5) Box
2x 2GB ram
geforce GTS 250 512mb
MSI 770-C45
KME 500W ATX/15 fan/PFC/P4/24PIN
Thermaltake VG7000BWS Soprano RS 101
Philips 22"
Mám problém např. s hrou Crysis,Metro 2033...na rozlišení 1680x1050 je to nehratelné,proto uvažuji nad koupí nové grafiky.Mám maximálně 5.000kč.
Tak by jsem se chtěl zeptat:
1) potřebuji nový,kvalitnější zdroj?
2) utáhl by novou grafiku procesor?
3) potřebuji chladič procesoru Arctic Freezer 13?
4) byla by vhodná karta 6850 nebo jiná?
Děkuji za rady
zdroj budete potrebovat novy urcite[podle me to kme je na hranici,mohlo by to kdykoliv odejit a vzit neco sebou] [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] zdroj bych bral tento,a vga vyberte podle podle toho jestli preferujete ati nebo nvidiji ... s tim cpu: skuste si od nekoho zapujcit novejsi vga nez mate ted a uvidite co a jak ...
a nestačil by tento zdroj?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Pokud by jsem vzal ten co jste psal,tak se s grafickou kartou nevejdu do limitu 5000kč
Já pořádně nevím,jaký je rozdíl mezi Ati a Nvidií,takže nějakou v té ceně nejlepší kartu.Napadá mě právě ta 6850 nebo GTX460,ale ta se mi zdá už o něco slabší.
Jinak grafiku si nemám od koho půjčit.
Pokud by jsem vzal ten co jste psal,tak se s grafickou kartou nevejdu do limitu 5000kč
Já pořádně nevím,jaký je rozdíl mezi Ati a Nvidií,takže nějakou v té ceně nejlepší kartu.Napadá mě právě ta 6850 nebo GTX460,ale ta se mi zdá už o něco slabší.
Jinak grafiku si nemám od koho půjčit.
ano i ten zdroj z vaseho by byl moznosti, vga co treba tuto ? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] s cenou se do limitu vejdete
Stačil, ale OEM je prostě horší řada, u které jde očekávat nižší životnost a vyšší hlučnost, protože se do ní dávají levnější a horší součástky. Každopádně oproti KME je to jiná (lepší) liga!
HD6850 a GTX460 1GB (bez SE) jsou stejně výkonné a budou dobrou volbou, určitě lepší jak GTX550TI a jiné slabé a né o moc levnější grafiky.
EDIT: Jo, to co píšeš podemnou, je OK
HD6850 a GTX460 1GB (bez SE) jsou stejně výkonné a budou dobrou volbou, určitě lepší jak GTX550TI a jiné slabé a né o moc levnější grafiky.
EDIT: Jo, to co píšeš podemnou, je OK
není ta 6850 lepší?
a co tahle kombinace?
+
a jsem na 4800kč
!!!!!!! a nebyl by lepší tenhle zdroj?Ale ten je zase "jen" 430W
a co tahle kombinace?
+