Notebook pro sestru cca 9.000
Ahoj Chtel bych vas pozadat o nejaky navrh notebooku pro mou sestru k narozeninam.
Bude urcen predevsim pro kancel.prace, sledovani flmu a internet. Hry se na nem hrat nebudou.
Rozhodne nechci acer. Chtel bych neco vyskouseneho a kvalitniho. Stratil jsem prehled, jake jsou dnes na trhu, tak vas prosim o radu. Kdyz bude levnejsi budu jen rad. Sam mam HP DV6 a jsem s nim spokojen.
diky vsem.
Bude urcen predevsim pro kancel.prace, sledovani flmu a internet. Hry se na nem hrat nebudou.
Rozhodne nechci acer. Chtel bych neco vyskouseneho a kvalitniho. Stratil jsem prehled, jake jsou dnes na trhu, tak vas prosim o radu. Kdyz bude levnejsi budu jen rad. Sam mam HP DV6 a jsem s nim spokojen.
diky vsem.
Tak ono za 9k asi nic jinyho nez HP 630 nesezenes.
Pokud staci Linux, nebo mas vlastni OS, tak [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Vcetne Windows, s horsi konfiguraci [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
koukam, ze jeste malicko pres limit by byl Lenovo IdeaPad B570 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ale take bez OS
Pokud staci Linux, nebo mas vlastni OS, tak [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Vcetne Windows, s horsi konfiguraci [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
koukam, ze jeste malicko pres limit by byl Lenovo IdeaPad B570 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ale take bez OS
Na internet, Word a filmy by ten Celeron měl stačit v pohodě. S HP 630 souhlasím.
B570 je hodně kvalitní, za tuhle cenu je výborná volba. Pokud bys sehnal o 1000 víc, určitě doporučuju [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
B570 je hodně kvalitní, za tuhle cenu je výborná volba. Pokud bys sehnal o 1000 víc, určitě doporučuju [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Ten B570 jsem měl před vánoci v ruce a příjemné překvapení za ty prachy (kolega kupoval jako dárek, tak jsme ho okukovali v práci)