BlueScreen
Ahoj,mam takovy problem,donedavna jsem pouzival win 7 ultimate 32 bit,pred par dny jsem preinstaloval na 64bit,jelikoz jsem si pridaval k 4GbRam další 4GbRam abych měl 8.Problém je v tom,že když se koukám na videa na youtube tak mi vyskoci bluescreen a kdyz mi najede windows,tak informace o chybe jsou tyhle
Podpis problému:
Název události problému: BlueScreen
Verze operačního systému: 6.1.7601.2.1.0.256.1
ID národního prostředí: 1029
Další informace o problému:
BCCode: 116
BCP1: FFFFFA80097164E0
BCP2: FFFFF880042A98F0
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000002
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Soubory, které popisují problém:
C:\Windows\Minidump\031012-29452-01.dmp
C:\Users\Radek Satinský\AppData\Local\Temp\WER-98452-0.sysdata.xml
Hraju bez problemu Battlefield 3 i 3hodiny v kuse a nic,jen když se připojim na youtube tak se to vše stane.Co jsem si všimlů tak mi i vyskočí sem tam hláška od ati driveru že ovladač zobrazení přestal pracovat a byl obnoven.Nainstaloval jsem i nové ovladače na grafiku,flash player atd,ale chyba je stále.
Nevíte náhodou kde je zakopaný pes?
Jinak má pc sestava je :
MB Asus P5Q-E
Intel Core Duo E8500 3.16Ghz 3.17Ghz
RAM 8GbRam (4GbRam je od kingstonu a 4GbRam je od Patriot memory) 800Mhz CL5 kit
Ati Radeon HD6790 1GB DDR5 PCI-E 256bit
Win 7 Ultimate 64 bit
Podpis problému:
Název události problému: BlueScreen
Verze operačního systému: 6.1.7601.2.1.0.256.1
ID národního prostředí: 1029
Další informace o problému:
BCCode: 116
BCP1: FFFFFA80097164E0
BCP2: FFFFF880042A98F0
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000002
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Soubory, které popisují problém:
C:\Windows\Minidump\031012-29452-01.dmp
C:\Users\Radek Satinský\AppData\Local\Temp\WER-98452-0.sysdata.xml
Hraju bez problemu Battlefield 3 i 3hodiny v kuse a nic,jen když se připojim na youtube tak se to vše stane.Co jsem si všimlů tak mi i vyskočí sem tam hláška od ati driveru že ovladač zobrazení přestal pracovat a byl obnoven.Nainstaloval jsem i nové ovladače na grafiku,flash player atd,ale chyba je stále.
Nevíte náhodou kde je zakopaný pes?
Jinak má pc sestava je :
MB Asus P5Q-E
Intel Core Duo E8500 3.16Ghz 3.17Ghz
RAM 8GbRam (4GbRam je od kingstonu a 4GbRam je od Patriot memory) 800Mhz CL5 kit
Ati Radeon HD6790 1GB DDR5 PCI-E 256bit
Win 7 Ultimate 64 bit
Zabal obsah složky C:\Windows\Minidump a vlož ji sem jako přílohu. Také udělej screenshoty záložek CPU, Mainboard, Memory a SPD (všechny osazené sloty) z programu CPU-Z.
Tak tady to vše je.Jinak ještě mám antivirus avast,ale donedavna jsem na minulem systému používal eset smart security 4
Aj jsem to vložil jinde,no neva,jinak jsem si ještě všiml že po restartu mi vyskočí černé okenko s názvem AML Device Install , logo je zelené od AMD
Co se týče dumpů, ve dvou případech se zacyklil ovladač GK a v jednom došlo k porušení paměti správce oken.
V nastavení žádnou zásadní chybu nevidím. Začal bych testem paměťových modulů. Vzhledem k jejich velikosti použij Memtest86+, nebo Memtest86.
V nastavení žádnou zásadní chybu nevidím. Začal bych testem paměťových modulů. Vzhledem k jejich velikosti použij Memtest86+, nebo Memtest86.
Tak jsem otestoval Ramky s programem MemTest86+ a výsledek je bez chyby,tak tomu teď vůbec nerozumím.Kde je ten zakopaný pes . . . .
Tady je můj screen . Help PLEASE . Stava se mi to jen při prohlížení youtube,když si nechám načíst více videii,ale né vždy se chyba stane.
Teď se mi stává jen to že když koukám na youtube,tak mi vyskočí tahle bublina a zamrzne mi pc .Veškeré drivery mam aktuální.Fakt už nevím co udělat.Předtím mi vše fungovalo bez problémů.
Otestuj, jak se chovají jiné prohlížeče.
Neinstaloval jsi nějaký balík kodeků?
Zkoušel jsi vypnout HW akceleraci Flashe?
Neinstaloval jsi nějaký balík kodeků?
Zkoušel jsi vypnout HW akceleraci Flashe?
Zdravim, mam naprosto stejny problem. Bohuzel celou dobu pouzivam Chrome a dela mi to stale.Jednou za 2-3 dny se tohle stane.Jedine co jsem udelal, jak pise r34ktor, instaloval jsem balik codecu K-lite cca od te doby to opravdu dela. Pokud mam pouzit jinej balik codecu, prosim o radu jaky.Diky
Jinak mam akorat Nvidii gtx560M
Muj dump soubor ktery mi to vyhodilo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
bohuzel mu absolutne nerozumim, jinak teploty jsou v poradku.
Jinak mam akorat Nvidii gtx560M
Muj dump soubor ktery mi to vyhodilo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
bohuzel mu absolutne nerozumim, jinak teploty jsou v poradku.
[quote=Bigguns;505621]instaloval jsem balik codecu K-lite cca od te doby to opravdu dela[/quote]
Jak se to chová, když ho odinstaluješ?
Tyhle balíky jsou zhůvěřilost. Na přehrávání filmů použij nějaké řešení, které si je nese s sebou (např. MPC HC).
Pokud potřebuješ nějaký specifický filtr, nainstaluj ho samostatně.
[quote=Bigguns;505621]Muj dump soubor ktery mi to vyhodilo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
bohuzel mu absolutne nerozumim, jinak teploty jsou v poradku.[/quote]
Klasika - ovladač GK přestal odpovídat. Při hraní her je NTB stabilní?
Jak se to chová, když ho odinstaluješ?
Tyhle balíky jsou zhůvěřilost. Na přehrávání filmů použij nějaké řešení, které si je nese s sebou (např. MPC HC).
Pokud potřebuješ nějaký specifický filtr, nainstaluj ho samostatně.
[quote=Bigguns;505621]Muj dump soubor ktery mi to vyhodilo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
bohuzel mu absolutne nerozumim, jinak teploty jsou v poradku.[/quote]
Klasika - ovladač GK přestal odpovídat. Při hraní her je NTB stabilní?
K-lite jsem tam dal hlavne kvuli renderovani videi v sony vegasu, drive jsem mel cerny obraz ve videich ale diky k-lite vse slapalo. Jen to jednou za ty 2-3 dny zaclo takhle blbnout.Bohuze nevim co prave ten sony vegas potrebuje ci vyuziva, abych ho nainstaloval samostatne.Kdyz odinstaluju ten balik codecu, tak nemuzu opet renderovat videa (potrebuji to denne) a bohuzel tezko se zjistuje jestli je to uz v poradku, kdyz to dela nahodne po takove dobe. Jinak pri hrani nejnarocnejsich her je notebook v poradku, neprehriva se, nevypina.Jen kdyz sleduji video.
Zkusim odinstalovat ten k-lite a nahazet tam nektere rucne, bohuzel odpoved tu neuvedu hned, jestli je to v poradku.
Zkusim odinstalovat ten k-lite a nahazet tam nektere rucne, bohuzel odpoved tu neuvedu hned, jestli je to v poradku.
[quote=Bigguns;505624]Bohuze nevim co prave ten sony vegas potrebuje ci vyuziva, abych ho nainstaloval samostatne.Kdyz odinstaluju ten balik codecu, tak nemuzu opet renderovat videa (potrebuji to denne)[/quote]
Zkus ffdshow tryouts (neplést s původním ffdshow!).
Zkus ffdshow tryouts (neplést s původním ffdshow!).
Bohuzel, jeste neco tam chybi, nefunguje mi presneji, kdyz natocim nejakou hru napriklad pomoci MSI Afterburner a ten si to komprimuje do MJPG a hlavne to mi nejde. At zkousim co zkousim, neco co pomaha je prave v baliku k-lite.
ffdshow tryouts MJPG podporuje. Navíc součástí OS je i nativní dekodér (kompatibilní s videi vytvořenými pomocí MSI Afterburner). Sony Vegas neznám, takže těžko radit.
Stahl jsem ffdshow 1.2.4422 jak jsi mi poslal odkaz. Nainstaloval, temer nic jsem tam nezaskrtaval protoze se v tom opravdu nevyznam.Ale v sony vegasu stale nahrane video nevidim, jen cerno.Po te co nainstaluji k-lite tak vidim vse. :-( uz opravdu nevim.
Zdravim, tak mam novy poznatek, k-lite codecky mam uz dlouho odinstalovane a chyba se stala znovu, pri sledovani videa na YT bila obrazovka a zasekl se PC a musim pouze tvrdy restart.Pri nahozeni systemu zadna chybova hlaska.Nemate nekdo nahodou jeste nejake rady? Jsem uz zoufalej
Já bych odinstaloval flash player a znova nainstaloval.Verzi podle druhu prohlížeče a bitú prohlížeče 32 nebo 64.Ten nejnovější myslím obsahuje obě bitové verze v jednom instalátoru.Jinak se to na dálku těžko posuzuje.Také nezapomen odinstalovat ovladač grafické karty a nainstalovat ho pro jistotu znovu a ten nejnovější k tvé grafické kartě.Pozor nejnovější ovladač nemusí být vždy nejvhodnější pro starší grafickou kartu.
Odinstalovat ovladace na grafiku jsem zkousel, nevim jestli je to videt v tom minidumpu ale mam GTX 560M coz neni stara grafika
Dnes se mi to stalo 3x pri sledovani youtube a zde prikladam minidump z posledniho restartu
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Jinak ten flash zkusim.Ale mam 64 bit a rucne jsem instaloval javu pro 64 bit.Ale zkusim to znovu.Diky za kazdou radu.
Dnes se mi to stalo 3x pri sledovani youtube a zde prikladam minidump z posledniho restartu
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Jinak ten flash zkusim.Ale mam 64 bit a rucne jsem instaloval javu pro 64 bit.Ale zkusim to znovu.Diky za kazdou radu.
Jenom bych dodal že nezáleží na bitech systému ale prohlížeče.To znamená 32 bit prohlížeč 32 bit java atd.
aha, ale prohlizec si javu stejne stahne sam ne?Kdyz ji potrebuje.Nebo aspon u me si ji stahnul sam, vcera jsem nainstaloval 64 bit javu i kdyz mam 32 bit prohlizec.A spadlo mi to 2x za sebou.Opravdu uz nevim co s tim mam delat :-(
[quote=Bigguns;506395]aha, ale prohlizec si javu stejne stahne sam ne?Kdyz ji potrebuje.Nebo aspon u me si ji stahnul sam, vcera jsem nainstaloval 64 bit javu i kdyz mam 32 bit prohlizec.A spadlo mi to 2x za sebou.Opravdu uz nevim co s tim mam delat :-([/quote]
Chyba: Když máš prohlížeč 32bit potřebuješ 32bit javu to samé flash.
Chyba: Když máš prohlížeč 32bit potřebuješ 32bit javu to samé flash.
Když máš nainstalovanou javu má automatickou aktualizaci která se spouští se systémem.Nato nespoléhej kdejaká tvoje činnost třeba nějaký čistič systému který spustíš to může vypnout.Jakou používáš javu zjistíš v prohlížeči třeba ve firefoxu ve správci doplnků,tam musí být vidět stejně jako flash.Tam můžeš zkontroluješ i aktualizaci.
Dobra dekuji, vypada to ze to asi nepomohlo, ale pouzival jsem prohlizec Chrome, ted jsem presel na Firefox a vypada to zatim v poradku.Zatim mi to bezi asi 24 hodin v kuse bez problemu.
Omlouvam se za opetovny prispevek, jen jsem chtel informovat, ze problem pretrvava stale, dnes jsem zapl pocitac, odesel jsem od nej, pote jsem se vratil a obrazovka byla..hnedo oranzova.A nic, po opetovnem restartovani to nabehlo v poradku, ale neukazalo to zadnou chybu.
Dobry den, tak jsem po formatu disku, opet jsem nainstaloval k-lite codeck pack, jelikoz ho potrebuji a sony vegas pro 10, bez toho codeck packu neni videt obraz ve videich. a opet se mi notebook restartuje a obcas zasekne s sedou ci jinak barevnou obrazovkou
Minidump: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Pokud nekdo vi co s tim, prosim poradte :-( uz jsem zoufaly
Minidump: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Pokud nekdo vi co s tim, prosim poradte :-( uz jsem zoufaly