Původní nastavení plochy
Zdravím neznáte prosím software na návrat puvodního nastavení plochy po restartu PC ? Mám na mysli ikony pozadí plochy a tak.....
Předem děkuji
Předem děkuji
[quote=JURRY09;496852]Zdravím neznáte prosím software na návrat puvodního nastavení plochy po restartu PC ? Mám na mysli ikony pozadí plochy a tak.....
Předem děkuji[/quote]
Je toho víc, nemám to osobně vyzkoušeno, ale můžeš zkusit třeba "Desktop Item Position Saver Utility" nebo "Restore Desktop". Stačí zagooglit :)
Jtm: máš WIN předpokládám :)
Předem děkuji[/quote]
Je toho víc, nemám to osobně vyzkoušeno, ale můžeš zkusit třeba "Desktop Item Position Saver Utility" nebo "Restore Desktop". Stačí zagooglit :)
Jtm: máš WIN předpokládám :)
Diky za tip :) ,,, ALE !, to jsou programky ktery ulozi jenom rozmisteni ikon A ! musi se to zapnout manuale,,,potreboval bych prave něco co se po restartu aktivuje. Našel jsem úžasnej program SteadyState, ktery bych prave potreboval :), ALE ! nepodporuje WIN 7 64Bit :( Neznáte někdo nějakou náhradu ?
Viz info :
State Windows SteadyState zajistí vyšší spolehlivost sdílených počítačů ve školách, kancelářích nebo veřejných prostorách. Uživatelé se nemusí obávat pracovat "pokus omyl", neboť se při každém dalším spuštění Windows opět vrátí k výchozímu nastavení zvoleného administrátorem.
Viz info :
State Windows SteadyState zajistí vyšší spolehlivost sdílených počítačů ve školách, kancelářích nebo veřejných prostorách. Uživatelé se nemusí obávat pracovat "pokus omyl", neboť se při každém dalším spuštění Windows opět vrátí k výchozímu nastavení zvoleného administrátorem.