Vylepšeni AGP graficke karty
Zdravím.Rád bych Vás požádal o radu.Mám low end sestavu ze ,které chci ještě aspon něco vymáčknout (např. wow – wotlk – raid 25 hráču 10-25fps bych chtel zvyšit aspon na tech stabilních 25fps).
Zakladní deska: intel E210882
Cpu: Intel CELERON D 2,93 GHz
Grafická karta : Radeon 9250 (128MB ,AGP)
Operační systém : Windows XP
Tuto sestavu bych chtel vylepšit o grafickou kartu aspon se 256MB-512MB , mohli bystami doporučit nejakou (sám jsem našel [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ) ,ale chtel bych zkušený pohled na věc hlavne v pomeru rychlost graficke karty vs zakladní deska jestli byto vůbec bylo možne ,hraju s rozližením 1024x768. Je jasne že by bylo na hrani her koupit nový stroj ,ale i tak snad poradíte.
Díky
Zakladní deska: intel E210882
Cpu: Intel CELERON D 2,93 GHz
Grafická karta : Radeon 9250 (128MB ,AGP)
Operační systém : Windows XP
Tuto sestavu bych chtel vylepšit o grafickou kartu aspon se 256MB-512MB , mohli bystami doporučit nejakou (sám jsem našel [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ) ,ale chtel bych zkušený pohled na věc hlavne v pomeru rychlost graficke karty vs zakladní deska jestli byto vůbec bylo možne ,hraju s rozližením 1024x768. Je jasne že by bylo na hrani her koupit nový stroj ,ale i tak snad poradíte.
Díky
jo, ta grafika z odkazu ma sice tunu pameti, ale to vubec nic neznamena, ona ve skutecnosti bude pomalejsi nez ta co mas ted. (velikost graficke pameti /= vykon karty)
zkus pohledat v bazarech, nic novyho uz nesezenes
treba HD3650 a vys by nemusela byt spatna, pripadne X1950 ...
nevim kolik do toho chces vrazit, tak namatkou
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
jinak typ desky podle tohohle cisla zjistit nejde ...
zkus pohledat v bazarech, nic novyho uz nesezenes
treba HD3650 a vys by nemusela byt spatna, pripadne X1950 ...
nevim kolik do toho chces vrazit, tak namatkou
jinak typ desky podle tohohle cisla zjistit nejde ...
Mám trochu nedůveru v internetové aukce resp. v jejich uživatelích takže z "nových" treba
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ?
já myslim že by 4650 1GB vystačila... testoval jsem PCi-e verzi na lineage 2 a naprosto v pohodě, ale záleží i na použitém CPU, 2 jádra na 2,2Ghz ++ je podle mě nutnost
[quote=Salamander;498162]http://www.asus.cd/vyprodej-zbozi/akce-ati-sapphire-hd3650-512mb-64-aktiv-2xd-d2-agp/[/quote]
Bacha, obrázek neodpovídá. Ve skutečnosti jde o tuto. Parametrově zkriplená verze - DDR2, 64-bit sběrnice. Výkonově bude odpovídat spíše HD3450.
V uvedené cenové hladině se dají sehnat z druhé ruky mnohem výkonnější modely. Doporučuji to ještě promyslet.
Bacha, obrázek neodpovídá. Ve skutečnosti jde o tuto. Parametrově zkriplená verze - DDR2, 64-bit sběrnice. Výkonově bude odpovídat spíše HD3450.
V uvedené cenové hladině se dají sehnat z druhé ruky mnohem výkonnější modely. Doporučuji to ještě promyslet.
Možná ano,ale při mém "noname" zdroji a pomalou asi zakladni deskou se bojim aby vykonejší graficke karty neopálii celý comp
[quote=Salamander;498233]No, a podivej se na dostupnost :D (a navic komentare :D :D :D)[/quote]
jn ta dostupnost to jsem si nevšim...
dostupná by byla tahle ale ten chladič je sux a cena už je celkem dost
jinak asi dost bude záležet na tom zdroji ....
jn ta dostupnost to jsem si nevšim...
dostupná by byla tahle ale ten chladič je sux a cena už je celkem dost
jinak asi dost bude záležet na tom zdroji ....
[quote=r34ktor;498250]Co je to zač?[/quote]
Myslím tim ,že nevim jaho nazev ani info takže bude starý (málo vykonný)
Myslím tim ,že nevim jaho nazev ani info takže bude starý (málo vykonný)
Omlouvám se za prodlevu a prach.Nevim jestli ztoho neco poznáš :/
[quote=satar;498672]Čelní strana kompu s napisem "Packard Bell"[/quote]
Jo, to sedí ... zkusím zjistit kdo dělal zdroje pro Packardy (neví to někdo?)
Jako vyloženej šmejd to nebude, ale zrovna zázrak to taky není :D Tipl bych tak na úrovni levnýho Fortronu
Jo, to sedí ... zkusím zjistit kdo dělal zdroje pro Packardy (neví to někdo?)
Jako vyloženej šmejd to nebude, ale zrovna zázrak to taky není :D Tipl bych tak na úrovni levnýho Fortronu
takže myšliš(myslíte) že by to teda utahl např ty
http://www.asus.cd/vyprodej-zbozi/akce-ati-sapphire-hd3650-512mb-64-aktiv-2xd-d2-agp/
http://www.asus.cd/vyprodej-zbozi/akce-ati-sapphire-hd3650-512mb-64-aktiv-2xd-d2-agp/
Nedávno jsem z HP pc zdroj vytahoval(potřeboval jsem ho jinam) a byl to Delta,s docela slušnými hodnatami a i váhově to odpovídalo :thumb