Screeny vaší plochy
moje plocha je zatim nic moc, ale je tam nova instalace windows xp... jsou tu nejake moc pekne plochy...
Takhle to teď vypadá u mě. Upozorňuju že to není čistá instalace woken, taky jsem léta míval na ploše bordel jako spousta lidí, ale takhle se mi to líbí víc :inlove
Většinou to mám "uklizené", jinak wallpaper měním tak jednou za 14 dní. Většinou s tématikou krajin. :thumb
Tohle téma se mi přesně hodí.Já kretén sem pospíchal,nějak sem se přemáč a vzniklo tuto.Teď nevim jak ten panel šoupnout zpět.Dělam tu snim psí kusy a snejně to nejde..
[QUOTE=SamecP;136363]Tohle téma se mi přesně hodí.Já kretén sem pospíchal,nějak sem se přemáč a vzniklo tuto.Teď nevim jak ten panel šoupnout zpět.Dělam tu snim psí kusy a snejně to nejde..[/QUOTE]
Nápověda k hlavnímu panelu:
Klepněte do prázdné oblasti hlavního panelu, podržte levé tlačítko myši stisknuté a přetáhněte hlavní panel k jednomu ze čtyř okrajů plochy. Až bude hlavní panel na požadovaném místě, uvolněte tlačítko myši.
Nápověda k hlavnímu panelu:
Klepněte do prázdné oblasti hlavního panelu, podržte levé tlačítko myši stisknuté a přetáhněte hlavní panel k jednomu ze čtyř okrajů plochy. Až bude hlavní panel na požadovaném místě, uvolněte tlačítko myši.
[quote=Smeli;136362]Chvilku sem přemýšlel, jestli to sem prásknout na tvrdo nebo ne, ale nakonec to udělám jen tak, že pokud vám není víc jak 15 tak neklikejte. A když i přes to kliknete, tak to nikde neříkejte :shut
KLIK :) 1680*1050
A k tomu mám i dotaz - nějaký jednoduchý tip na to, jak dostat z .dll ikony tak, abych si je mohl upravit? :)[/quote]
jednoducha odpoved k ikonam: Axialis IconWorkshop od verze 6 (pro Vista 256x256)
k tomu pridam dotaz kde se da sehnat theme s tim hal okem?
KLIK :) 1680*1050
A k tomu mám i dotaz - nějaký jednoduchý tip na to, jak dostat z .dll ikony tak, abych si je mohl upravit? :)[/quote]
jednoducha odpoved k ikonam: Axialis IconWorkshop od verze 6 (pro Vista 256x256)
k tomu pridam dotaz kde se da sehnat theme s tim hal okem?
[QUOTE=Salamander;136387]jo, tak tadyk je moje (notes)[/QUOTE]
:D kdybych poslal screen tak pred tydnem tak by se to lisilo akorad jazykem winů:D
:D kdybych poslal screen tak pred tydnem tak by se to lisilo akorad jazykem winů:D
decried nechtěl by si my Upnout ten obrázek co máš na ploše.
Nebo jestli jich mas ješte takových výc , tak klikně přihod.
Díky.
Nebo jestli jich mas ješte takových výc , tak klikně přihod.
Díky.
[quote=Magnatt;178491]Jaký program používáš na přepínání obrazovek?[/quote]
Yod'm 3D (bylo to na CD u nějakýho časáku)
Yod'm 3D (bylo to na CD u nějakýho časáku)
[QUOTE=Johny1B;178620]Rád se pochlubim:D[/QUOTE]
Pěkný, ale já radši Plzeň:D
Age of Empires 2: The Conquerors - to je klasika, a jaká - :thumb:thumb:thumb
Pěkný, ale já radši Plzeň:D
Age of Empires 2: The Conquerors - to je klasika, a jaká - :thumb:thumb:thumb
[QUOTE=Janyk1;178628]Pěkný, ale já radši Plzeň:D[/QUOTE]
Je libo plzeň:cool:
[QUOTE=Janyk1;178628]Age of Empires 2: The Conquerors - to je klasika, a jaká - :thumb:thumb:thumb[/QUOTE]
Ano nejlepší hra, kterou jsem poznal:D u mě nikdy nezestárne.
Je libo plzeň:cool:
[QUOTE=Janyk1;178628]Age of Empires 2: The Conquerors - to je klasika, a jaká - :thumb:thumb:thumb[/QUOTE]
Ano nejlepší hra, kterou jsem poznal:D u mě nikdy nezestárne.
[QUOTE=deeean;178550]Yod'm 3D (bylo to na CD u nějakýho časáku)[/QUOTE]
řekl bych že chip, já používám Shock4Way 3D, jen mě zajímalo jestli se objevil nějaký další free jako tydle dva
řekl bych že chip, já používám Shock4Way 3D, jen mě zajímalo jestli se objevil nějaký další free jako tydle dva
Také jsme prodělal změny, "zavrhl" jsem Samurize, protože jsem zjistil, že sidebar má poro mne plně dostačující funkce. Na hlavní (první) obrazovku jsem umístil wallpaper, jedné z nejlepších her , co jsem kdy poznal a hrál :).
[ATTACH]9015[/ATTACH]
Ach jo, musim napsat 5 pismen vlastnimy slovy jinak mam prilis kratky prispevek :hmm
Ach jo, musim napsat 5 pismen vlastnimy slovy jinak mam prilis kratky prispevek :hmm
Mno kvoli tejto prilezitosti som si aj urobil poriadok na ploche inak povedane
Skontrolovat existenciu zlozky C:\MyTemp
Ak neexisuje vytvorit, ak existuje
nahadzat vsetko z plochy tam :)
Zlozku nezalohovat, zmazat pri najblizsom formate :D
Ale enterprise D som proste musel ukazat svetu(HW) :)
[ATTACH]9016[/ATTACH]
Skontrolovat existenciu zlozky C:\MyTemp
Ak neexisuje vytvorit, ak existuje
nahadzat vsetko z plochy tam :)
Zlozku nezalohovat, zmazat pri najblizsom formate :D
Ale enterprise D som proste musel ukazat svetu(HW) :)
[ATTACH]9016[/ATTACH]
[quote=Smeli;229597]4 hodiny lazení a štelování... a pořád mě chybí jedna věc - kde můžu globálně přenastavit ikony pro takové věci jako složky / disky / mechaniky...?[/quote]
Na ikony me napadl treba Axialis IconWorkShop. Ikony u disku/pametovek se daji resit pres autorun.inf + soubor s ikonou (jeste treba s Hiden atributem)
[autorun]
icon=..\DCIM\CANONMSC\digital.ico
label=PowerShot CF
Na ikony me napadl treba Axialis IconWorkShop. Ikony u disku/pametovek se daji resit pres autorun.inf + soubor s ikonou (jeste treba s Hiden atributem)
[autorun]
icon=..\DCIM\CANONMSC\digital.ico
label=PowerShot CF