Panové mam problémek sice ne katastrofální ale na procáku na chladiči mám noctuu 92x92 bez regulace v biosu je vypnutá měla by točit 1600 +- 10 % ale ona mi točí na 1870 což nechápu zhruba před n´měsícem byla v normě nejakých 1750 nad tím sem se moc nepozastavoval ale tohle to se mi nezdá
nejsem puňťa ale s tímto sem se ještě nesetkal nemáte někdo vysvětlení co blbne??
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nejsem puňťa ale s tímto sem se ještě nesetkal nemáte někdo vysvětlení co blbne??
Jasný Deska myslel sem si to mam 2 možnosti buď ho budu napájet přímo ze zdroje 12 V a na desku zapojím jen pin na monitorování ot nebo použiju odpor a nastavím otačky přes odpor
Co bude rozumější
Pokud je vše jak si myslím je na desce tranzistor nebo jiná křemíková potvora která reguluje vent.
nebo blbne jen snímání otaček na desce Nemám jak změřit Ot ven. :notsure
Co bude rozumější
Pokud je vše jak si myslím je na desce tranzistor nebo jiná křemíková potvora která reguluje vent.
nebo blbne jen snímání otaček na desce Nemám jak změřit Ot ven. :notsure
No vyhodil sem odpory co jsou na přední a zadní Fan na kejsu
a dle obr. zajímavé je že pokud Pc zatížím vylezou otačky na procáku na cca 1300 ale už nespadnou zpátky dolu až po restartu pak to vypadá dle obr
Stoupla teplota grafiky což je pochopitelné
a dle obr. zajímavé je že pokud Pc zatížím vylezou otačky na procáku na cca 1300 ale už nespadnou zpátky dolu až po restartu pak to vypadá dle obr
Stoupla teplota grafiky což je pochopitelné
Co myslíte pokud je to ZD a je 5 let stará přemýšlím o tom zda se vyplatí koupit ZD Pc je plně dostačující co se týká výkonu nemám potřebu abgrejdovat na vyšší platformu AM3
našel sem na netu je k dostání ještě tato deska dodání do týdne http://www.eo.cz/MM200730022-msi-k9n2-sli-platinum-am2.html
našel sem na netu je k dostání ještě tato deska dodání do týdne http://www.eo.cz/MM200730022-msi-k9n2-sli-platinum-am2.html
Meniť dosku len kvôli pošahanej regulácii :notsure no neviem ... vadí ti hluk? alebo niečo iné - nestabilita ...?
Čo tam máš za procák? 4800+?
Čo tam máš za procák? 4800+?
JJ 4800 ale abych řekl pravdu když kouknu do Ai Booster tak mu tam lítá frekvence +- 200 Mh
To jest od 2350 do 2600 cca což je divný někde je něco špatně ale asi hledám mouchy
Jinak uspor . režim není aktivován ani aut přetaktování
Systém je jinak stabilní nepadá jen mě napadlo nemohl by to dělat zdroj??
To jest od 2350 do 2600 cca což je divný někde je něco špatně ale asi hledám mouchy
Jinak uspor . režim není aktivován ani aut přetaktování
Systém je jinak stabilní nepadá jen mě napadlo nemohl by to dělat zdroj??
Tiež používam 4800+@3GHz s Noctuou NH92 .... otáčky regulované asusou doskou (profil Silent) sú max. nejakých 1100 a chladí to po tichu, v pohode do 50°C
Ak je to pc stabilné, vraz k noctue LNA/ULNA a nerieš to ....
A ak chceš silou-mocou new dosku .... skús lacnejšiu asrock - v budúcnosti tam vrazíš ddr3 a výkonnejší procák
Čo tam máš za zdroj?
Ak je to pc stabilné, vraz k noctue LNA/ULNA a nerieš to ....
A ak chceš silou-mocou new dosku .... skús lacnejšiu asrock - v budúcnosti tam vrazíš ddr3 a výkonnejší procák
Čo tam máš za zdroj?