Pujde v crossfire ?
Nazdárek všichni chtěl bych se tady zeptat na otázku a to takovouto.
Mám Grafickou kartu a to tuhle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
edit by speedsnail: víc otazníků víc adidas? Promazáno..
Mám Grafickou kartu a to tuhle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
edit by speedsnail: víc otazníků víc adidas? Promazáno..
Vzhledem k tomu, že jsem ho tenkrát donutil jednu 5970 prodat tak bych tipoval, že už dneska problém má... Ale nepoučil se :D
A koľko by si do toho chcel investovať ? Trebárs GTX 680 by bolo ideálne:notsure A ATi by som sa zbavil, investovať do toho asi už nemá valný význam.
[quote=16cmfan;500132]A koľko by si do toho chcel investovať ? Trebárs GTX 680 by bolo ideálne:notsure A ATi by som sa zbavil, investovať do toho asi už nemá valný význam.[/quote]Tak sem se díval a zabrousil trosku hloubeji a vidím ze tamoje dvoujadrova graficka karta je porad na špičce i kdyz uz se neprodava.Tady tyhle jsou uz jenom jednojadra
Tak to nevím kam ses koukal protože GTX680 jí rozkope na srač*y byť je to singl :shut
+ stále platí to co jsem ti kdysi psal na icq o 3 a více gpu...
+ stále platí to co jsem ti kdysi psal na icq o 3 a více gpu...
[quote=Richmond;500171]Tak to nevím kam ses koukal protože GTX680 jí rozkope na srač*y byť je to singl :shut
+ stále platí to co jsem ti kdysi psal na icq o 3 a více gpu...[/quote]
Tak tak a to nehovorím o spotrebe, OC atp. :thumb
+ stále platí to co jsem ti kdysi psal na icq o 3 a více gpu...[/quote]
Tak tak a to nehovorím o spotrebe, OC atp. :thumb
Letos mám třeba Aušusku s proužkem, minule úplně obyčejnou Palitku... Podle mě je to úplně jedno co koupíš (KFA ani oc+ Zotac v ČR nejsou)
[quote=Richmond;500214]Letos mám třeba Aušusku s proužkem, minule úplně obyčejnou Palitku... Podle mě je to úplně jedno co koupíš (KFA ani oc+ Zotac v ČR nejsou)[/quote]Tak doporuč nejakou at neudelam zase chybu :-D
[quote=Kazi4949;500248]Tak doporuč nejakou at neudelam zase chybu :-D[/quote]
S GTX 680 ak nie je od GB sa chyba ani urobiť nedá.. ak ju urobíš, uploadni návod, budeš prvý :D
S GTX 680 ak nie je od GB sa chyba ani urobiť nedá.. ak ju urobíš, uploadni návod, budeš prvý :D
Tak to bacha, GB má ty samý co konkurence ;)
edit: tak pozór, GB už jí stačil "vylepšit" o svůj geniální trojúhelníkový chladič :D :D :D To jsou vemena :stupid
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Čili vem cokoliv kromě tohoto exota ;)
edit: tak pozór, GB už jí stačil "vylepšit" o svůj geniální trojúhelníkový chladič :D :D :D To jsou vemena :stupid
Čili vem cokoliv kromě tohoto exota ;)
[quote=Richmond;500258]Tak to bacha, GB má ty samý co konkurence ;)
Čili vem cokoliv kromě tohoto exota ;)[/quote]
To platí i pre tie šitné GB chladiče ?
Čili vem cokoliv kromě tohoto exota ;)[/quote]
To platí i pre tie šitné GB chladiče ?