Zdravím, mám takovej problém a nemám ponětí čím by to mohlo být (no asi routerem :D ). Doma máme přípojku na internet s rychlostí 100/10 Mbps, ale když to protáhnu 10m kabelem do pokoje přez router Asus WL-520GC, tak na počítačích je maximální dosažená rychlost vždy 50Mbps/10Mbps. Vůbec nevím jak to řešit. Rychlost na přípojce sem měřil a jede kolísavě 97-101Mbps / 9-11Mbps, horší je to co to dělá za routerem.
Budu vděčný za každé rady.
Budu vděčný za každé rady.
Ono je dost mozny, ze onen 100Mbps router takhle rychle routovat opravdu nedokaze, mel jsem jeden, kterej koncil na 8Mbps a narazil jsem na nejaky, ktery mely limit prave zminenejch 50Mbps. Jako reseni se nabizi poohlednuti po nejakem jinem.. a to asi idealne 1Gbps, kterej by mel mit slusny rezervy a tech 100MBps zvladnout..
takže mi teda asi nepomůže nic jinýho než jinej router jo ?:/ myslíte , že by to tento mohl zvládnout ? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Tady na foru se zda byt pomerne popularni [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], o kterem tu je jedno dlouhe vlakno. Mam ho doma, bohuzel 100Mb nemuzu potvrdit, protoze mam jen 50Mb pripojeni. Vlakno muzes zkusit procist a odpoved pravdepodobne najdes, pokud ne, zkus se zeptat, nekdo to urcite vedet bude.