HP DC 7600sff cpu support
Dobrý den,
má někdo zkušenosti s tím, jaký nejvýkonnější procesor se dá použít do sestavy HP Compaq DC7600 small form factor? Já osobně mám Pentium D 820 2,8 Ghz, ale zjistil jsem, že se "prý" dají použít i procesory Pentium D 935, 945 a 950. Má s tím někdo zkušenosti? Děkuji moc za jakoukoliv informaci
! Honza
má někdo zkušenosti s tím, jaký nejvýkonnější procesor se dá použít do sestavy HP Compaq DC7600 small form factor? Já osobně mám Pentium D 820 2,8 Ghz, ale zjistil jsem, že se "prý" dají použít i procesory Pentium D 935, 945 a 950. Má s tím někdo zkušenosti? Děkuji moc za jakoukoliv informaci
! Honza
[QUOTE=Salamander;503293]mělo by to jít ... ale každopádně se to nevyplatí[/QUOTE
Jakým způsobem by se to nemělo vyplatit? Chápu velká spotřeba, slabý výkon - ale než kupovat nový počítač - třeba D 935 2x3,2Ghz - konkrétně tento by mi fungoval? Můžu ho mít za pár korun a naproti D 820 2x2,8Ghz mi přijde nárůst potencionálního výkonu dostatečný..
Jakým způsobem by se to nemělo vyplatit? Chápu velká spotřeba, slabý výkon - ale než kupovat nový počítač - třeba D 935 2x3,2Ghz - konkrétně tento by mi fungoval? Můžu ho mít za pár korun a naproti D 820 2x2,8Ghz mi přijde nárůst potencionálního výkonu dostatečný..
[quote=Jay2x;503294]
Jakým způsobem by se to nemělo vyplatit? Chápu velká spotřeba, slabý výkon - ale než kupovat nový počítač - třeba D 935 2x3,2Ghz - konkrétně tento by mi fungoval? Můžu ho mít za pár korun a naproti D 820 2x2,8Ghz mi přijde nárůst potencionálního výkonu dostatečný..[/quote]
tak jedine ze bys ho fakt sehnal za par svestek, nebo zadarmo :) ale necekal bych nejaky zazracny narust vykonu
Jakým způsobem by se to nemělo vyplatit? Chápu velká spotřeba, slabý výkon - ale než kupovat nový počítač - třeba D 935 2x3,2Ghz - konkrétně tento by mi fungoval? Můžu ho mít za pár korun a naproti D 820 2x2,8Ghz mi přijde nárůst potencionálního výkonu dostatečný..[/quote]
tak jedine ze bys ho fakt sehnal za par svestek, nebo zadarmo :) ale necekal bych nejaky zazracny narust vykonu
[quote=Salamander;503297]tak jedine ze bys ho fakt sehnal za par svestek, nebo zadarmo :) ale necekal bych nejaky zazracny narust vykonu[/quote]
Ale fungovat bude jo?? (to je vlastně má hlavní otázka) :)
Ale fungovat bude jo?? (to je vlastně má hlavní otázka) :)
[quote=Jay2x;503299]Ale fungovat bude jo?? (to je vlastně má hlavní otázka) :)[/quote]
na 99% ano, D960 pry nefungovala, ale 935 by to podporovat melo.
na 99% ano, D960 pry nefungovala, ale 935 by to podporovat melo.
[quote=Salamander;503300]na 99% ano, D960 pry nefungovala, ale 935 by to podporovat melo.[/quote]
Super, díky moc za odpovědi!!
Super, díky moc za odpovědi!!
ok ještě jeden dotázek - mohu u DC7600sff použít i 2x1MB i 2x2MB cache? Můj D 820 2,8 má pouze 2x1MB cache...
Budes to muset vyzkouset, fungovat by mely oba, ale se 100% jistotou ti to nepotvrdi asi nikdo prome supportu HP (muzes jim zkusit napsat)
[quote=Salamander;503318]Budes to muset vyzkouset, fungovat by mely oba, ale se 100% jistotou ti to nepotvrdi asi nikdo prome supportu HP (muzes jim zkusit napsat)[/quote]
To mě taky napadlo a taky se už stalo, ale nějak ten dotaz vešel vniveč nebo co... Jinak bych to tady tak neřešil. Mimochodem o5 díky!
To mě taky napadlo a taky se už stalo, ale nějak ten dotaz vešel vniveč nebo co... Jinak bych to tady tak neřešil. Mimochodem o5 díky!