asus p5k-v
zdravim chystam se ted stavet pc na starem socketu s775... mam par dotazu ...
chci v tom provozovat e-8400 3.ghz[nehodlam taktovat] chtel by jsem se optat cim to chladit aby se to neprechrivalo...
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
chtel bych vybrat z tehle dvou,prosim od doporuceni vhodnych pameti ...
zakladni desku mam viz link
http://www.asus.cz/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KV/#MSL [jo deska je starsi typ]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] pameti ...
diky za odpovedi
chci v tom provozovat e-8400 3.ghz[nehodlam taktovat] chtel by jsem se optat cim to chladit aby se to neprechrivalo...
chtel bych vybrat z tehle dvou,prosim od doporuceni vhodnych pameti ...
zakladni desku mam viz link
http://www.asus.cz/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KV/#MSL [jo deska je starsi typ]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] pameti ...
diky za odpovedi
Ten procesor mám + k tomu chladič Noctua NH-U12F na 800ot. a je to OK!
Myslím,že můžeš vybrat chladič jaký chceš (nebo bez chladiče), s teplotami problém u tohoto procesoru mít nebudeš.
Myslím,že můžeš vybrat chladič jaký chceš (nebo bez chladiče), s teplotami problém u tohoto procesoru mít nebudeš.
chci udelat upgrade z moji soucasne sestavy,snad si alespon trochu pomuzu k lepsimu vykonu i kdyz vim ze to co jsem si vybral je uz taky zastarale.... byl me doporucen tenhle cpu chladic
Jsem trochu zmaten - oba dva jsou menší než ten Xigmatek, není problém je strčit do úzkých kejsů aka EC (max 160mm místa k bočnici). Pokud nechceš "samovar" a jsi ochoten sáhnout hlouběji do kapsy tak bych doporučil Ninju bez ventilátoru (cca 950,-)
edit:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (bez LGA2011, "brutálnější" backplate)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (LGA2011, obyč X backplate)
edit:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (bez LGA2011, "brutálnější" backplate)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (LGA2011, obyč X backplate)