problem s Asus ENGT430
Zdravím,
v mém stařičkém PC odešla gr. karta (ATI 1950 PRO) a byl jsem nucen si koupit novou. Poněvadž hry už nehraju a do starého
stroje se už lepší kartu kupovat nevyplatí, tak jsem koupil obyč Asus ENGT 430. Bohužel po spuštění a nainstalování ovladačů,
mi karta nedetekuje monitor (LCD Samsung SyncMaster 206 BW) a tudiš mi ani nenabídne plné rozlišení, ačkoli by to měla umět.
Max na který se rozjede je 1280x1024. Nevíte někdo náhodou co s tím ?
sestava: deska MSI 915P, CPU P4 3.0 GHz, 2G DDR2, zdroj Fortron 350W
v mém stařičkém PC odešla gr. karta (ATI 1950 PRO) a byl jsem nucen si koupit novou. Poněvadž hry už nehraju a do starého
stroje se už lepší kartu kupovat nevyplatí, tak jsem koupil obyč Asus ENGT 430. Bohužel po spuštění a nainstalování ovladačů,
mi karta nedetekuje monitor (LCD Samsung SyncMaster 206 BW) a tudiš mi ani nenabídne plné rozlišení, ačkoli by to měla umět.
Max na který se rozjede je 1280x1024. Nevíte někdo náhodou co s tím ?
sestava: deska MSI 915P, CPU P4 3.0 GHz, 2G DDR2, zdroj Fortron 350W
A ovladac k monitoru mas nainstalovan?
Zkoušel jsem to, ale při instalaci po výběru anolog nebo digital vyskočí hláška "parametr není správný". Došel jsem i k tomu, že jsem resetnul bios na zákl. desce, grafika se konečně našla, ale zase přestaly fungovat USB, tak nový restart, USB funguje, ale grafika zase nejede.