Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Toshiba A350-13a 3x Blue Screen

Ywosiny (81)|12.7.2012 10:45
Zdravím potřebuji radu včera večer sem brouzdal po netu hrál nějaký hry no a dočkal jsem se blue screenu. Tak sem ntb znovu zapnul a fungoval no a dneska se mi to stalo už 2x a to sem na ntb nic nedělal. HDD mám 4měsíce nový, tak nevím čím by to mohlo být :( prosim pomoc
V příloze jsou soubory z dumpu
r34ktor (7477)|12.7.2012 11:30
Ve všech třech případech je příčinou eamonm.sys (součást produktů Eset). Pokud nepomůže přeinstalace, doporučuji se obrátit na technickou podporu výrobce. Jestliže používáš nelegální verzi, přejdi na free produkt (Avast, MSE, Avira, Comodo, AVG apod.), nebo si zakup plnou verzi.
Ywosiny (81)|12.7.2012 12:46
Uff díky jojo už nějakej ten pátek mi to píše nesprávné jméno heslo.
Ywosiny (81)|23.8.2012 17:22
Zase mám problémy. Dneska v rozmezi 30minut se mi dvakrat resetl ntb jednou hned při zapnuti podruhy při zavřenym monitoru a kecani na skypu. Jestli by se někdo mohl podivat co to zpusobilo v přiloze jsou souborry z minidumpu. Předem diky
r34ktor (7477)|23.8.2012 22:35
Dumpy ukazují na grafickou kartu.

Neaktualizoval jsi v poslední době její ovladač? Nepřehřívá se NTB?
Ywosiny (81)|24.8.2012 00:24
ne jen jsem si včera po dlouhe době lehnul s ntb do postele. Od té doby co se mi to dnes stalo tak je to zase ok, a to hrajou celou dobu DayZ a nejvyšší teplota na GK byla 89°C
a na CPU 63°C a hral jsem cca od 18:00 až do 00:00 tak nevím , nejspíš to zase rozdělám a vyčistím , a chci se zeptat dá se nějak u ntb vyměnit teplovodivá pasta?? protože už ho mam 4 roky a vetšinou ho jen rozdělám a pročistím větrák.