14.6. 2007 vyšel 12 díl časopisu Computer, kde jak jsem dříve psal udělali velkej test zdrojů do 600W.
Testováno je na 3 skupiny -
1. Středně výkonné zdroje
2. Výkonné zdroje
3. Zdroje pro nejnáročnější
Středně výkonné zdroje - výsledky !!!
xxx
Výkonné zdroje - výsledky !!!
xxx
Zdroje pro nejnáročnější - výsledky !!!
xxx
P.S. zdroj je časopis Computer 12/07. Nic jsem si nevymyslej, je to opsáno do písmene.
Jsou i dva zdroje na které je třeba si dát pozor, nevydrželly testy a umřely, je to zdroj:
XILENCE XP480 a LC POWER LC6550 GP, tyto dva zdroje nekupovat !!!
Testováno je na 3 skupiny -
1. Středně výkonné zdroje
2. Výkonné zdroje
3. Zdroje pro nejnáročnější
Středně výkonné zdroje - výsledky !!!
xxx
Výkonné zdroje - výsledky !!!
xxx
Zdroje pro nejnáročnější - výsledky !!!
xxx
P.S. zdroj je časopis Computer 12/07. Nic jsem si nevymyslej, je to opsáno do písmene.
Jsou i dva zdroje na které je třeba si dát pozor, nevydrželly testy a umřely, je to zdroj:
XILENCE XP480 a LC POWER LC6550 GP, tyto dva zdroje nekupovat !!!
max zataz nevydrzali ani Trust PW-5150, Trust 570W Pro, Eurocase ATX-550 JSP, Spire SP-ATX-600W a Be Quiet! ES-600W sa vypinal kvoli vysokej teplote. tie sa vsak ziskali umiestnenie, akoby boli v poriadku. :-/
aha! tak enermax vyhral strednu triedu. to je dobre znamenie. a smejdy ostali smejdami..
inak nove infiniti tu neplanujete testovat? doba uz pokrocila a by som rad vedel ako by obstal tento high-tech vecickami nabity zdroj http://www.enermax.com.tw/admin/pic/20073191601587928.jpg , samozrejme v porovnani s high-end zdrojmi od inych vyrobcov.
inak nove infiniti tu neplanujete testovat? doba uz pokrocila a by som rad vedel ako by obstal tento high-tech vecickami nabity zdroj http://www.enermax.com.tw/admin/pic/20073191601587928.jpg , samozrejme v porovnani s high-end zdrojmi od inych vyrobcov.
není už to samý [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]?
jinak se potvrdilo to co už každý kdo se o to zajímá dávno ví
[QUOTE]to je dobre znamenie. a smejdy ostali smejdami..[/QUOTE]
krásně řečeno
pouze mi chybí zdrojů Chieftec:thumbdown
a hlavně mě rozsekal zdroj Nexus NX-8040 - za 3k 350W zdroj si koupí leda blázen
jinak se potvrdilo to co už každý kdo se o to zajímá dávno ví
[QUOTE]to je dobre znamenie. a smejdy ostali smejdami..[/QUOTE]
krásně řečeno
pouze mi chybí zdrojů Chieftec:thumbdown
a hlavně mě rozsekal zdroj Nexus NX-8040 - za 3k 350W zdroj si koupí leda blázen