Grafická karta 3000,-
Ahoj,
chtěl bych si pořídit novou grafickou kartu převážně na hraní, ale chtělo by to aby stála cca 3000,-
Stará karta mi dosloužila a tak si chci co nejdříve nají nějakou novou. Máte nějaké navrhy na kartu s takovouhle cenou? Dávám to sem protože moje poslední karta bylo nvidia
Předem dík...
chtěl bych si pořídit novou grafickou kartu převážně na hraní, ale chtělo by to aby stála cca 3000,-
Stará karta mi dosloužila a tak si chci co nejdříve nají nějakou novou. Máte nějaké navrhy na kartu s takovouhle cenou? Dávám to sem protože moje poslední karta bylo nvidia
Předem dík...
Hlavne napis zbytek sestavy......
Ja osobne bych to videl bud na 550Ti nebo 560Se ( ale ta uz je za 3400 ).... za ty prachy toho moc nevykouzlis......
Ja osobne bych to videl bud na 550Ti nebo 560Se ( ale ta uz je za 3400 ).... za ty prachy toho moc nevykouzlis......
Asi bych volil AMD HD7770 ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]). Nvidia k ní má konkurenci pouze v podobě GTX560-SE, která má ale pomalu dvojnásobnou spotřebu. Další možnost by byla [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Z Nvidií bych šáhnul spíš po tej GTX560-SE než 550 Ti.