zdravim odesel mi puvodni chladic na nv fx 5600.rad by jsem si vybral novy ale nevim si rady,libil by se mi artic cooling nv silencer nebo pasivni chladic ci pripadne jiny diky
[QUOTE=wolf007;39184]zdravim odesel mi puvodni chladic na nv fx 5600.rad by jsem si vybral novy ale nevim si rady,libil by se mi artic cooling nv silencer nebo pasivni chladic ci pripadne jiny diky[/QUOTE]
No a co my s tím?:runaway
No a co my s tím?:runaway
jsem tu preci spravne v sekci chlazeni/graficke karty? rad by jsem kdyby jste mi nekdo poradil ktery tam bude nejlepsi ...
[QUOTE=wolf007;39195]jsem tu preci spravne v sekci chlazeni/graficke karty? rad by jsem kdyby jste mi nekdo poradil ktery tam bude nejlepsi ...[/QUOTE]
Tak Silencer můžeš škrtnout, oficiálně na 5600 není. Takže pasivní Accelero S2 - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo něco jiného, ale ta S2 nestojí mnogo :)
Tak Silencer můžeš škrtnout, oficiálně na 5600 není. Takže pasivní Accelero S2 - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo něco jiného, ale ta S2 nestojí mnogo :)
Bohuzel ale ten chladic ma vetsi cenu nez samotna ta karta...
Imho se mi jak nejidealnejsi jevi zbastlil si neco podobmacku z box chladice od CPU. Samozrejme ze pokud ten chladic planujes jako putovni (to znamena ze poputuje na tvou dalsi grafiku), opet se dostavame k problemu cim se bude chladit tahle az budes mit novou...
Imho se mi jak nejidealnejsi jevi zbastlil si neco podobmacku z box chladice od CPU. Samozrejme ze pokud ten chladic planujes jako putovni (to znamena ze poputuje na tvou dalsi grafiku), opet se dostavame k problemu cim se bude chladit tahle az budes mit novou...
Nechci kvuli tomu zakladat novy tema tak se zeptam tady ve starym topicu. Mam na starsi sestave grafiku Ge FX 5700 a potrebuju z toho PC udelat pokud mozno co nejtissi stroj a starej vetrak mi tam uz pomalu odchazi, myslite ze tuhle grafarnu uchladi nakej pasivek nebo tam radsi dat zas novej vetrak...?
A co takhle tohle frajerské [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], to by to mělo dát snad i pasivně :thumb
Teď jen otázka, zda-li se do tvého casu vůbec vleze :notsure :)
Teď jen otázka, zda-li se do tvého casu vůbec vleze :notsure :)
no v case je dost mista ale na tohle fakt asi ne, uz sem osadil southbridge pasivem a myslim tohle by zasahovalo k nemu.
Spis sem mel na mysli jestli to utahne nakej klasickej pasiv nez heatpipe se zebrama kolem cely grafiky :-D
a taky nic extra drahyho za co bych koupil 10 vetraku do foroty ;-)
Spis sem mel na mysli jestli to utahne nakej klasickej pasiv nez heatpipe se zebrama kolem cely grafiky :-D
a taky nic extra drahyho za co bych koupil 10 vetraku do foroty ;-)
[OT] No chtěl jsem tu ze srandy napsat jedno slůvko, ale raději nebudu vířit vodu :D [/OT]
Tak sundej ten tvůj hučící fan z grafiky a připevni tam 12cm fan a hotovo :thumb
Btw bodla by fotka té grafiky, resp. toho chladiče ;)
Tak sundej ten tvůj hučící fan z grafiky a připevni tam 12cm fan a hotovo :thumb
Btw bodla by fotka té grafiky, resp. toho chladiče ;)
nebo AC silencer 2, pokud ti teda taky nebude koligovat s pasivem na chipset
v mironetu ho meli za celich 70Kc ve vyprodeji
v mironetu ho meli za celich 70Kc ve vyprodeji
jo fotku bych klido hodil kdybych nesedel na koleji a PC by nebylo 100km odeme :D
...no tak o to mi neslo, to vim ze tam muzu prdnout nakej tichej fan, ale spis jestli mi to nakej pasiv tuhle grafarnu Ge5700, zvladne uchladit nebo se musim uchylit k fanu (... a to uz si pak vyberu)
...no tak o to mi neslo, to vim ze tam muzu prdnout nakej tichej fan, ale spis jestli mi to nakej pasiv tuhle grafarnu Ge5700, zvladne uchladit nebo se musim uchylit k fanu (... a to uz si pak vyberu)
Tak aspoň napiš co to je za kartu, FX5700 je dost širokej pojem. Třeba FX 5700 LE od INNO3D měla pasiv, ale takt jádra jen 225 MHz.
je to MSI FX5700-VTD256, ma malej vetracek s chladicem s bidnym zebrovanim viz tady
No tak nevím, vzhledem k těm vyčnívajícím kondíkům by asi byl problém na to napasovat tak velký pasiv aby to uchladil. Jestli se nepletu, tak jádro jede na 475 MHz. Stávající větrák oddělej a na pasiv nějak připevni větrák, bohatě postačí [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] na 5 V.