Zdravím,
dostal jsem se ke grafice Gainward GeForce GTX 560 Ti: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a chci si jí dát do PC od DELLu - Precision T1500. Jenže je tam slabý zdroj (350W - ATX0350P5WC: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]). Jestli tomu dobře rozumím, tak 6+2-pin je vlastně stejný jako 6-pin, a já nemusím +2 zapojovat.?
Jinak nechci se bavit o tom, jestli sestava nebude grafárnu zpomalovat, ale jde mi o ten zdroj, abych to rozchodil. ;)
Co bylo v základu:
PRECISION T1500
PROCESSOR : ONE INTEL CORE I7-860(2.8GHZ)
MEMORY : 8GB (4X2GB) 1333MHZ DDR3 NON-EC
HARD DRIVE : 250GB (7200RPM) SERIAL ATA
ADDITIONAL HARD DRIVE : 750GB (7200RPM)
RAID CONTROLLER : C1 ALL SATA HARD DRIVE
OPTICAL DRIVE : 16X DVD+/-RW DRIVE
(GRAPHICS : 256MB ATI FIREPRO 2260)
AUDIO : CREATIVE SOUNDBLASTER XFI XTREME
WINDOWS 7 PROFESSIONAL
dostal jsem se ke grafice Gainward GeForce GTX 560 Ti: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a chci si jí dát do PC od DELLu - Precision T1500. Jenže je tam slabý zdroj (350W - ATX0350P5WC: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]). Jestli tomu dobře rozumím, tak 6+2-pin je vlastně stejný jako 6-pin, a já nemusím +2 zapojovat.?
Jinak nechci se bavit o tom, jestli sestava nebude grafárnu zpomalovat, ale jde mi o ten zdroj, abych to rozchodil. ;)
Co bylo v základu:
PRECISION T1500
PROCESSOR : ONE INTEL CORE I7-860(2.8GHZ)
MEMORY : 8GB (4X2GB) 1333MHZ DDR3 NON-EC
HARD DRIVE : 250GB (7200RPM) SERIAL ATA
ADDITIONAL HARD DRIVE : 750GB (7200RPM)
RAID CONTROLLER : C1 ALL SATA HARD DRIVE
OPTICAL DRIVE : 16X DVD+/-RW DRIVE
(GRAPHICS : 256MB ATI FIREPRO 2260)
AUDIO : CREATIVE SOUNDBLASTER XFI XTREME
WINDOWS 7 PROFESSIONAL
A proč by tu grafiku měl zbytek PC zpomalovat??? :D
Každopádně klidně bych vzal ten SS500ET, ten by to měl v pohodě utáhnout. Tím, že tam dáš silnější zdroj nic nezkazíš. Nebude v tom žádný problém.
S tím 6-pinem je to přesně tak, jak říkáš.
Každopádně klidně bych vzal ten SS500ET, ten by to měl v pohodě utáhnout. Tím, že tam dáš silnější zdroj nic nezkazíš. Nebude v tom žádný problém.
S tím 6-pinem je to přesně tak, jak říkáš.
Seasonic 500W bude s prehľadom postačovať ....
A áno, z konektoru 6+2pin môžeš zapojiť len 6-pin ...
EDIT: :slug:slug:slug
A áno, z konektoru 6+2pin môžeš zapojiť len 6-pin ...
EDIT: :slug:slug:slug
Tak mockrát děkuju! Vyzkouším ten Seasonic 500W a myslim, že to bude OK. Ještě jednou dík za rady. ;)