Zdravím, řeším problém s mým netbookem. Občas se mu nechce připojit do sítí se zabezpečení WPA/WPA2-PSK. Prvně jsme to řešil na dovolené v Chorvatsku kde byl nějaký router od T-Mobile. Přes notebook kamarádky jsme kopíroval profil a bylo to OK. No a ve škole jsme zařídili Wi-Fi s tímto routerem http://www.tp-link.cz/tl-wr1043nd-ap-router-4x-gbit-lan-1x-wan-usb-802-11n-g-b-_d1814.html kde je taky zabezpečení WPA/WPA2-PSK, zkoušel jsme už tři systémy- W7, XP, Linux Ubuntu- pokaždé se dlouho připojuje a pak nic. Když ručně přidělím adresu a DNS připojí se ale internet neběží. Ostatní notebooky a to jich je skoro 10 s XP, i W7 běží naprosto bez problémů. A o jsou u W7 originální ovladače. Už vážně nevím co s tím. Nejraději bych koupil nějakou Wi-Fi kartu do notebooku ale raději se poradím. Díky za odpověď.
[QUOTE=|Mio|;516015]Jakej ma ta wifi chipset (jak se hlasi ve spravci zarizeni)?[/QUOTE]
intel centrino wireless-n 100
hmm, pokud nepomuze odinstalace, vycisteni ovladace a instalace posledniho dostupneho ze stranek intelu(pak jeste upgrade BIOSu pro dane zarizeni), tak je to fakt hw zavada.
[QUOTE=|Mio|;516029]hmm, pokud nepomuze odinstalace, vycisteni ovladace a instalace posledniho dostupneho ze stranek intelu(pak jeste upgrade BIOSu pro dane zarizeni), tak je to fakt hw zavada.[/QUOTE]
U Linuxu je origo Intel ovladač. Totéž i na Xp, instalace staré ani né týden, pustil jsem i Madrivu z live CD a pořád stejný problém. Připojeno ale internet nenajde. Zvláštní že jsem u kamaráda došel na další síť kde mě to dělá. Doma mám na zyxelu WPA/WPA2-PSK a jede naprosto bez problému. Ale routerem to není. Dělá to jen na "nových a moderních" routerech.
U Linuxu je origo Intel ovladač. Totéž i na Xp, instalace staré ani né týden, pustil jsem i Madrivu z live CD a pořád stejný problém. Připojeno ale internet nenajde. Zvláštní že jsem u kamaráda došel na další síť kde mě to dělá. Doma mám na zyxelu WPA/WPA2-PSK a jede naprosto bez problému. Ale routerem to není. Dělá to jen na "nových a moderních" routerech.