Zdravím všechny co jsou chytřejší než já. Prosím mám následující problém:
Linksys jako AP (vše funguje). NS chci nastavit jako (network) Bridge (IP adresa bridge statická) WIRELESS režim jako klient. Zvolím si sít kterou chci šířit dál, zadám MAC adresu a po použití se zaprvé: na NS rozbliká dioda LAN, signál giody svítí na plno a nedá se přes kabel připojit :-( a nic se neděje (signál zůstává nezesílen) Prosím nevíte kde dělám chybu? IP sítě jsou schodné jak v Linksys tak NS (192.168.1....)
Moc dík za radu
Linksys jako AP (vše funguje). NS chci nastavit jako (network) Bridge (IP adresa bridge statická) WIRELESS režim jako klient. Zvolím si sít kterou chci šířit dál, zadám MAC adresu a po použití se zaprvé: na NS rozbliká dioda LAN, signál giody svítí na plno a nedá se přes kabel připojit :-( a nic se neděje (signál zůstává nezesílen) Prosím nevíte kde dělám chybu? IP sítě jsou schodné jak v Linksys tak NS (192.168.1....)
Moc dík za radu
Asi jsem to špatně napsal :-( V domě mám Linksys a potřebuji signál dostat na zahradu (repeater) přes NS. Jde to? NS chci, aby "rozsvítil" zahradu, převzal signál z Linksys přes WIFI.
V současném nastavení rozhodně ne - nyní by se měl NS připojit na wifi a přijímaný signál posílat dál po LAN. Vzhledem k tomu, že NS je směrová anténa, tak pochybuji, že by zvládla z jedné strany signál přijíma a na druhé ho posílat dál.
Nejlepší řešení by bylo přepnout atnénu do AP módu a natáhnout k ní kabel.
Nejlepší řešení by bylo přepnout atnénu do AP módu a natáhnout k ní kabel.