Vypnutí notebooku při hraní
Zdravím všechny blázny :-) prosím o radu, notebook Toshiba satelite c660-1ck se při hraní nenáročných her vypíná, je jasné, že se trošku hřeje, ovšem mám ješte jeden notebook, ale ten to zvladá docela v klidu, co s tím, aby se nevypínal? dík za odpovědi
Řekl bych, že se přehřívá, protože má "zaprasené" chlazení. Pokud má už notebook po záruce, zkusil bych ho opatrně rozebrat a vyčistit.
[QUOTE=VencaX;517894]Řekl bych, že se přehřívá, protože má "zaprasené" chlazení. Pokud má už notebook po záruce, zkusil bych ho opatrně rozebrat a vyčistit.[/QUOTE]
Po záruce nemá, ale spíš asi není dělaný na hry, pokud má chladící podložku, tak nic, dik za reakci
Po záruce nemá, ale spíš asi není dělaný na hry, pokud má chladící podložku, tak nic, dik za reakci
To že není dělaný na hry neznamená, že by v zátěži měl padat a vypínat se. Pokud to dělá, tak by podle mě měl jít na reklamaci.
Na hrani pořídit chladicí podlošku.Komprecorem nebo stlačeným vzduchem stačí profoukat otvory.Když budete mýt notebook na kolenou nezakrývat 2 veci 1.ventlator
2.otvor kde prodí vzduch z nt
2.otvor kde prodí vzduch z nt
V zaruce se v tom sice hrabat muzes, ale nesmis poskodit pecet. Spousta notasu je nema. Pokud ma pristup zespodu, muzes to zkusit vycistit. Vzdy je lepsi to rozebrat nez to foukat vzduchem. Nikdy se to nevycisti poradne.
[QUOTE=zatara007;522590]Na hrani pořídit chladicí[HL] podlo[HL]š[/HL]ku[/HL].[HL]Kompre[HL]c[/HL]orem[/HL] nebo stlačeným vzduchem stačí profoukat otvory.Když budete [HL]m[HL]ý[/HL]t[/HL] notebook na kolenou nezakrývat 2 veci [HL]1.ventlator[/HL]
2.otvor kde [HL]prodí [/HL]vzduch z nt[/QUOTE]
Neříkám že jsem ve spisovné češtině nějak dobrej, ale tohle je fakt mazec :D :D :D
2.otvor kde [HL]prodí [/HL]vzduch z nt[/QUOTE]
Neříkám že jsem ve spisovné češtině nějak dobrej, ale tohle je fakt mazec :D :D :D
O jaký notebook se jedná a jaké hry se na něm zkoušíš spustit. Teploty můžeš sledovat pomocí HWiNFO. V sekci Sensor si aktivuj možnost Logging Start, nech program spuštěný a začni hrát. Ve vytvořeném logu si zkontroluj teploty, případně log uploaduj na fórum.