Základní deska
Cs potřebuji pomoct z komponentů, které mi zbyly jsem sestavil 2. PC s touto deskou MSI 760GM-E51. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ale po pár týdnech mi ta deska odešla, začalo se to vypalovat z 4 pinového napájení, které je vedle procesoru.(trochu jsem ten počítač přehřál). Při odpojení 4pinu jede vše ok samozřejmě až na procesor, při zapojení mi celá case bliká a větráčky, jakoby cukají.
Otázka zní dá se to ještě nějak opravit nebo to mam rovnou vyhodit z okna? díky
Ale po pár týdnech mi ta deska odešla, začalo se to vypalovat z 4 pinového napájení, které je vedle procesoru.(trochu jsem ten počítač přehřál). Při odpojení 4pinu jede vše ok samozřejmě až na procesor, při zapojení mi celá case bliká a větráčky, jakoby cukají.
Otázka zní dá se to ještě nějak opravit nebo to mam rovnou vyhodit z okna? díky
při zapojení 4 pinového konektoru do desky, se přestanou větráčky točit a začnou cukat a podsvícené větráčky blikají. Když jej vypojím tak PC jede jak má až na procesor, který nic nenapájí. Procesorem to není, dělalo to i když jsem ho vyndal.
mam tento zdroj: http://eshop.simware.cz/zbozi/ace-power-zdroj-500w-silver-80plus-bulk/detail.aspx?p=z:232095
mam tento zdroj: http://eshop.simware.cz/zbozi/ace-power-zdroj-500w-silver-80plus-bulk/detail.aspx?p=z:232095
zdroj má sice certifikaci, ale není to nijak známá značka. ALe i přesto bych spíše zkusil desku. Lowend od MSI (i Asrock) není zárukou kvality. Podíval bych se nově třeba už po M5A97 Pro, která není až tak drahá a má polodigitální napájení, chlazené a 6+2 fází.
jsem zjistil že se to vypaluje z červeného místa na obrázku po zapojení 4pinového konektoru, který je také červený.
Nějaký nápad jak to spravit??
Nějaký nápad jak to spravit??
[QUOTE=kubacerny445;518181]jsem zjistil že se to vypaluje z červeného místa na obrázku po zapojení 4pinového konektoru, který je také červený.
Nějaký nápad jak to spravit??[/QUOTE]
To samé se mi taky stalo,deska sice funguje na 100%,ale chtěl jsem vědět jak si dopadl s tou raklamací nebo zda si vůbec desku posílal.
Popř. víte někdo zda se to opravuje neb mění celá deska ????
Nějaký nápad jak to spravit??[/QUOTE]
To samé se mi taky stalo,deska sice funguje na 100%,ale chtěl jsem vědět jak si dopadl s tou raklamací nebo zda si vůbec desku posílal.
Popř. víte někdo zda se to opravuje neb mění celá deska ????
dle mě se u jendoduššího problému mění součástka a pokud je ěnco složítějšího, rovnou celá deska. ALe říká se to tolikrát a tolikrát, lowend MSI a AsRock nebrat!
[QUOTE=flanker;518532]dle mě se u jendoduššího problému mění součástka a pokud je ěnco složítějšího, rovnou celá deska. ALe říká se to tolikrát a tolikrát, lowend MSI a AsRock nebrat![/QUOTE]
Jasny,ale víš vždycky nejsou love na tu lepší a pak musiš dělat kompromisy.No bud jak bud,do konce týdne posílám na Alfu
Jasny,ale víš vždycky nejsou love na tu lepší a pak musiš dělat kompromisy.No bud jak bud,do konce týdne posílám na Alfu