Dotaz jestli to bude pasovat.
Zdravím opět. Mám v umyslu si koupit novou grafickou kartu. Ale nevím jestli to poběží správně a nebude zpomalovat procesor nebo tak. Prosím o radu. Díky.
Grafická karta: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Procesor: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Grafická karta: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Procesor: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ok. Tu je můj zdroj. Ale vůbec se v těch číslech nevyznám tak dávám foto.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ten zdroj tu grafickou kartu neutáhne. Má dvě napájecí 12V větve (aspoň podle štítku) 12A a 16A a celkovou wattáž 262 W. Je slabý a ještě k tomu pochybné kvality. Nedoporučuji provoz grafické karty s tímto zdrojem.
Levná klasika je [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Oproti výše uvedenému Chieftecu má silnější 12V větve.
[QUOTE=Finker;518894]Nenašla by se grafická karta nad 1 gb do mého zdroje?..nechce se mi měnit ten stálý zdroj[/QUOTE]
Není tak důležitá velikost paměti, jako její rychlost a celkový výkon karty. Pokud bys měl vybrat kartu, která by ti na tom běžela, tak bys byl výkonově hodně daleko za tou GTX660.
Není tak důležitá velikost paměti, jako její rychlost a celkový výkon karty. Pokud bys měl vybrat kartu, která by ti na tom běžela, tak bys byl výkonově hodně daleko za tou GTX660.
Sorry , chcel by som sa pripojiť s otázkou o GK.
Mám dosku M2N-MX Asus , Athlon X2 5600 a 3,5Gb RAM , W7 , a 750W zdroj.
Chcel by som upgrade GK , kúpil som Gigabyte GTX 570 SOC no bola reklamovaná , anabáza je v inej časti popísaná.
Bol by problém s GK s PCI-E 2,3 ? Ja sa neviem dopátrať čo to vlastne v doske mám za typ PCI-E.
Chcel by som nejakú 560Ti či 650Ti.
Doteraz mám v doske ATI 4770 s Accelero S1.
Hry u nás idú hlavne po nete /World of Tanks , League of Legends , WoW /
čo vy na to ?
Mám dosku M2N-MX Asus , Athlon X2 5600 a 3,5Gb RAM , W7 , a 750W zdroj.
Chcel by som upgrade GK , kúpil som Gigabyte GTX 570 SOC no bola reklamovaná , anabáza je v inej časti popísaná.
Bol by problém s GK s PCI-E 2,3 ? Ja sa neviem dopátrať čo to vlastne v doske mám za typ PCI-E.
Chcel by som nejakú 560Ti či 650Ti.
Doteraz mám v doske ATI 4770 s Accelero S1.
Hry u nás idú hlavne po nete /World of Tanks , League of Legends , WoW /
čo vy na to ?