Zdravím,
mám takový problém. Již delší dobu hraji jednu browserovku a pořád mám jeden problém. Ten by, podle mnohých, pomohla vyřešit změna nastavení portů v routeru. Proto se obracím zde na vás s prosbou o radu, zdali byste mi řekli, kde si mohu porty nastavit k obrazu svému. Problém je v tom, že na adrese 192.168.1.1. mi nevyskočí panel nastavení, tudíž v tomto případě jsem v koncích.
Předem děkuji za odpovědi.
mám takový problém. Již delší dobu hraji jednu browserovku a pořád mám jeden problém. Ten by, podle mnohých, pomohla vyřešit změna nastavení portů v routeru. Proto se obracím zde na vás s prosbou o radu, zdali byste mi řekli, kde si mohu porty nastavit k obrazu svému. Problém je v tom, že na adrese 192.168.1.1. mi nevyskočí panel nastavení, tudíž v tomto případě jsem v koncích.
Předem děkuji za odpovědi.
Koukni se na nastavení síťovky v PC (které získala z DHCP serveru) a na adrese brány najdeš web administraci routeru.
O jaké "nastavení portů" se vlastně jedná? To by mě zajímalo jak nastavení routeru (domácího, kterej nemá žádný brutální omezení) ovlivní browserovku :notsure
O jaké "nastavení portů" se vlastně jedná? To by mě zajímalo jak nastavení routeru (domácího, kterej nemá žádný brutální omezení) ovlivní browserovku :notsure
Jedná se o browserovku s názvem haxball. Problém spočívá v tom, že se nemohu přihlásit do některých místností založených uživateli. A jelikož mají někteří hráči podobný problém, říkali mi, že kdybych nastavil porty na 1024..65535, rázem by byl problém vyřešen.
Forwardnout všechny porty mi přijde jako pořádná prasárna. Chtělo by to zjistit přesně který porty jsou potřeba a nastavit jen ty. Navíc je na tvém PC potřeba nastavit IP natvrdo - předpokládám, že máš nastavení podle DHCP a to ti může přidělit občas jinou IP.
Rady přímo od zdroje: http://www.haxball.com/faq.html#connection_problems
Ke konkrétnějším radám potřebujeme znát topologii tvojí sítě, typ routeru(ů), používaný OS a jeho zabezpečení (firewall, antivir apod.).
Ke konkrétnějším radám potřebujeme znát topologii tvojí sítě, typ routeru(ů), používaný OS a jeho zabezpečení (firewall, antivir apod.).